Скоро розориться: що відбувається з Брітні Спірс і чому вона видалила свій Instagram
Скоро розориться: що відбувається з Брітні Спірс і чому вона видалила свій Instagram

Скоро розориться: що відбувається з Брітні Спірс і чому вона видалила свій Instagram

Поп-ікона дивно поводиться останнім часом. І інсайдери вважають, що вона скоро втратить свої статки в 60 мільйонів доларів.

42-річна Брітні Спірс тихо врегулювала багаторічну судову тяганину зі своїм батьком Джеймі. А потім видалила свій акаунт в Instagram вкотре. Джерело стверджує, що вона зробила це, щоб проводити час із друзями. Але друзі співачки турбуються про неї. Про це пише Daily Mail.

Брітні Спірс має покрити юридичний рахунок батька Джеймі на 2 мільйони доларів і 4 мільйони доларів на власного адвоката.

І викликала занепокоєння фанатів після видалення свого акаунта в Instagram на тлі чуток про те, що вона "неблагополучна" і перебуває у важкому фінансовому становищі, але інсайдери стверджують, що співачка "дуже щаслива", нарешті розірвавши всі зв'язки зі своїм батьком.

Джеймі Спірс — батько Брітні
Фото: Getty Images

Повідомляється, що 42-річна поп-суперзірка взяла перерву в соцмережах, щоб оточити себе друзями після того, як минулого тижня тихо залагодила багаторічну судову тяганину з 71-річним Джеймі Спірс .

Незважаючи на те, що це рішення обтяжило Брітні рахунками на 2 мільйони доларів на судові витрати Джеймі на додаток до 4 мільйонів доларів, які вона, як вважають, витратила на власного адвоката. Стали з'являтися повідомлення, що співачка на межі розорення, але інсайдери поспішили заспокоїти фанатів, заявивши, що володарка "Греммі" все ще багата.

Брітні Спірс у відпустці
Фото: Britney Spears/Instagram

"Вона далека від того, щоб розоритися. Так, їй потрібно обмежити використання приватних літаків, але вона далека від того, щоб залишитися без грошей", — зазначило джерело, сказавши, що нещодавній успіх мемуарів Брітні "Жінка в мені" покращив її фінансове становище, і вона близька до того, щоб окупити свою книжку й "отримати 25 відсотків чистого прибутку".

Водночас інсайдери повідомляли, що Брітні Спірс витрачає тисячі доларів на приватні літаки та п'ятизіркові курорти під час регулярної відпустки.

І балує себе дорогими покупками: одягом і вином. Перш ніж видалити свою сторінку в Instagram, Брітні позувала з келихом аргентинського вина Norton Reserva Malbec 2019, вартістю в кілька сотень доларів.

Нагадаємо, ще в жовтні Брітні з радістю зазначила, що її книжка стала "найбільш продаваними мемуарами про знаменитостей в історії": згідно з даними продажів, тільки в США за перший тиждень було продано 1,1 мільйона примірників.

Теги по теме
Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом