Друзі Брітні Спірс б'ють на сполох: співачці стає ще гірше без опікунства
Друзі Брітні Спірс б'ють на сполох: співачці стає ще гірше без опікунства

Друзі Брітні Спірс б'ють на сполох: співачці стає ще гірше без опікунства

Після довгих років під опікою, 42-річна американська співачка Брітні Спірс опинилася у скрутному становищі, зіткнувшись із психологічними та фінансовими труднощами.

Відповідно до того, про що говорять близькі до артистки джерела, вона стала "абсолютно нефункціональною" після позбавлення опіки. Про це повідомляє TMZ.

Брітні Спірс, фото: Instagram

Брітні демонструє різкі перепади настрою та емоційну нестабільність. Її поведінка у соціальних мережах є тривожним сигналом – дівчина продовжує публікувати провокаційні пости, критикуючи свою сім'ю, а потім видаляє їх за кілька годин.

Нещодавно вона видалила свій обліковий запис у Instagram після публікації обкладинки книги "Я рада, що моя мама померла".

Друзі співачки стурбовані її "шокуючими та радикальними перепадами настрою" та зростаючою ізоляцією. Вони вказують, що у піклуванні Брітні мала певні обмеження, покликані захистити її, тоді як зараз вона позбавлена ​​цього захисту.

Брітні Спірс: скрін з відео

Крім психологічних проблем, Брітні Спірс стикається із серйозними фінансовими труднощами. Витрачаючи понад мільйон доларів на кожну зі своїх щомісячних поїздок у Французьку Полінезію та на Гаваї.

У неї залишилося 60 мільйонів доларів, які можуть зникнути будь-якої миті.

Знай.ua писав, до стоматологів більше ні ногою: чоловікові закрутили зубний імплант прямо в мозок

Источник материала
Поделиться сюжетом