Ходять босоніж по сечі: стюардеса розповіла про "диких" пасажирів у літаку
Ходять босоніж по сечі: стюардеса розповіла про "диких" пасажирів у літаку

Ходять босоніж по сечі: стюардеса розповіла про "диких" пасажирів у літаку

Шер, стюардеса з Великобританії, яка вже 5 років працює в салонах літаків, ділиться своїми спостереженнями та враженнями від поведінки деяких пасажирів під час польотів. За її словами, щотижня трапляються ситуації, які її дивують та вражають.

Значна частина пасажирів постійно відвідує туалет через тривогу та хвилювання під час польоту. Інші мають звичку хропіти на весь салон або навіть намагаються закурити сигарету, незважаючи на зауваження екіпажу та присутність інших людей поряд. Про це повідомляє Mirror.

Росіянка в літаку, фото: Telegram

На окрему увагу заслуговує категорія пасажирів, які знімають взуття та пересуваються по салону в шкарпетках, навіть відвідуючи в такому вигляді туалет. За словами Шер, така поведінка викликає у неї огиду.

"Принаймні раз на тиждень я бачу, як хтось заходить у туалет без взуття, іноді в шкарпетках, що для мене гірше, ніж ходити босоніж. Тепер у вас є мокрі шкарпетки, вкриті сечею , яку ви носите стільки годин, скільки ви знаходитесь у літаку - це неприємно", - зазначає вона.

Інтим у літаку, скріншот: X (Twitter)

Однак на цьому список дивно не закінчується. Деякі пасажири потай намагаються зробити селфі з членами екіпажу на задньому плані або розпивають спиртні напої на борту. Трапляються також випадки, коли вони забирають продукти харчування, призначені для екіпажу.

Источник материала
Поделиться сюжетом