Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі
Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про машину точаться вже кілька років. Один із варіантів дизайну довгоочікуваної машини показали у мережі.

Згідно з нещодавньою інформацією з внутрішніх листувань, які обговорювали у ЗМІ, компанія не розроблятиме новий електрокар Tesla Model 2 (непідтверджена назва). Але цифровий художник Theottle зобразив подібну машину у стилі Model 3.

На тлі чуток про відмову компанії від розробки бюджетної моделі Tesla повідомила про те, що пропонуватиме покупцям доступні варіанти своїх машин. Але подробиць не було.

Багато хто припустив, що виробник розробить спрощені та здешевлені модифікації своїх актуальних моделей. Мабуть, з цієї причини художник перетворив Tesla Model 3 на компактний хетчбек.

Очікувалося, що автомобіль під кодовим ім'ям Tesla Redwood з'явиться у 2025 році. Складання могли налагодити на заводі в Техасі, потім підключити фабрику в Берліні. Однак на даний момент жодної інформації про цю машину немає.

Раніше OBOZ.UA розповідав про бюджетний електромобіль Nissan, який повністю розсекретили офіційно.

Источник материала
Поделиться сюжетом