20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відома українська акторка зізналася, що їй діагностували рак
Відома українська акторка зізналася, що їй діагностували рак

Відома українська акторка зізналася, що їй діагностували рак

Катерина Молчанова зізналася, що перенесла операцію і далі на неї чекає довготривалий процес лікування.

35-річна українська акторка Катерина Молчанова, відома ролями у фільмах Моя бабуся Фані Каплан, Гуцулка Ксеня, Ми є. Ми поруч, зізналася, що їй діагностували рак. Подробицями стану свого здоров’я акторка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

Акторка розповіла, що у лютому 2024 року лікарі діагностували їй рак грудей. Вже наступного місяця їй провели операцію на якій видалили пухлину на грудях

"Груди зберегли і залишили декілька красивих шрамів.Тепер я вважаюся кансерфрі, людина яка звільнилась від раку. І кансерсервайвером. Людина яка вижила після раку", — написала акторка.

Вона також розповіла, що ретельно слідкувала за своїм здоров’ям, адже у її родині, що по маминій, що по татовій лінії були випадки захворювань на рак серед жінок. Саме тому вона кожного року планово проходила УЗД.

Зараз акторка проходить курс радіотерапії, який триватиме протягом місяця. А найближчі 5 років, вона змушена буде приймати ліки, які блокуватимуть жіночі гормони.

"Мені пощастило. Моя ракова клітина виявилася неагресивною і діагностували її дуже рано. Тому хіміотерапія непоказна. Сьогодні я почала місячний курс радіотерапії. Це має бути набагато лагідніше. Так як мій рак гормонозалежний, то тепер 5 років я буду кожен день приймати ліки які блокують жіночі гормони і мене введуть в штучну менопаузу щоб знизити вірогідність ймовірного рецидиву. В 35 у мене буде штучний клімакс Але є хороша новина – я буду жити", — написала акторка.

Вона відзначила, що часто лікування від раку виключає можливість у майбутньому ставати батьками. Але, теоретично, в її випадку це буде лише тимчасово.

Акторка зізналася, коли дізналася про діагноз не знала як про це сказати рідним, вона не розуміла, що призвело до цього. Однак встановлений діагноз дав їй можливість уважніше роздивитися своє життя. Зараз вона робить багато речей і помічає те, чого не бачила раніше.

"Протягом останніх трьох років моє життя змінювалось багато разів. Я встигла пережити розлучення, депресивний епізод із прийомом антидепресантів, повномасштабне вторгнення, біженство з дитиною, усі приколи життя мами з дитиною в іншій країні та рак. Кожен цей етап був максимально трансформуючим. Але рак якось швидко, без запитань, відсік все непотрібне", — написала Катерина.

Нагадаємо, раніше ми писали, у Сари Фергюсон, герцогині Йоркської, діагностували рак шкіри. Крім цього, Фокус писав, Кейт Міддлтон діагностували рак.

Источник материала
Поделиться сюжетом