Дешеві, але швидкі: яке авто обрати любителям адреналіну в 2024 році
Дешеві, але швидкі: яке авто обрати любителям адреналіну в 2024 році

Дешеві, але швидкі: яке авто обрати любителям адреналіну в 2024 році

В сучасному світі ціни на безпечні та водночас динамічні автомобілі сягають значних висот. Але це не означає, що тим, хто хоче отримувати задоволення від водіння, доведеться поставити під загрозу свій бюджет.

На ринку представлено декілька доступних моделей, які припадуть до душі любителям гострих відчуттів. Список цих автівок опублікував U.S.News.

Hyundai Elantra N

Hyundai Elantra N 2024 року – це чудовий компактний спортивний автомобіль, завдяки своїм швидкісним характеристикам і спритній керованості. Його хвалять за надійний двигун, маневрову динаміку водіння та вражаючий список функцій.

Також авто має високоефективні гальма, задню опору шасі, передній диференціал підвищеного тертя та старт контроль.

Volkswagen GTI

Volkswagen GTI поєднує в собі динамічну керованість, сильне гальмування та потужний двигун з турбонаддувом, автоматичним силовим агрегатом і подвійним зчепленням.

Також авто поєднує в собі вражаючу продуктивність і практичність завдяки зручним, просторим сидінням і великому вантажному простору.

Nissan Z

Nissan Z 2024 року вражає своїми динамічними характеристиками, які поєднують у собі захопливе прискорення та динамічне проходження поворотів.

Попри обмежений вантажний простір, Z є всебічно розвиненим спортивним автомобілем, який є привабливим в управлінні та оснащений практичними функціями.

Subaru BRZ

Subaru BRZ 2024 року встановлює еталон доступних спортивних автомобілів завдяки поєднанню продуктивності, стилю та технологій.

Під капотом у нього 2,4-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 228 кінських сил. Ви також можете вибрати між шестиступінчастою механічною чи автоматичною коробкою передач.

Ford Mustang

Ford Mustang має 2,3-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що видає 315 кінських сил.

Потужність передається на задні колеса через 10-ступінчастий автомат. Однак ви можете оновити Mustang EcoBoost за приблизно 3,5 тисяч доларів та отримати ручний режим, керований підрульовими перемикачами, встановленими на кермі.

Honda Civic Si

Honda Civic Si 2024 року виділяється як компактний спортивний автомобіль, розроблений для ентузіастів, які шукають захопливу продуктивність у поєднанні з практичністю.

Автомобіль оснащений 1,5-літровим 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом, що видає 200 кінських сил.

Subaru WRX

Subaru WRX 2024 року – це спортивний автомобіль з передовими технологіями та продуктивністю.

Він оснащений 2,4-літровим опозитним двигуном з турбонаддувом, що видає 271 кінську силу, що передає потужність на стандартний симетричний повний привід, через шестиступінчасту механічну коробку передач.

Mini Cooper S

Mini Cooper, відомий своїм маневреним керуванням та енергійним вибором двигуна, має висококласний салон та інтуїтивно зрозумілу інформаційно-розважальну систему.

У 2024 році Mini Cooper повернув механічну коробку передач у стандартній комплектації як для чотиридверних, так і для кабріолетів, задовольняючи ентузіастів, які цінують захопливий досвід водіння.

Toyota GR86

Швидкий і спортивний GR86 має чудову динаміку керованості без необхідності використання складних і дорогих вдосконалених систем підвіски.

Автомобіль поставляється з 2,4-літровим горизонтально опозитним чотирициліндровим двигуном, що видає 228 кінських сил.

Mazda MX-5 Miata Club

Miata поставляється зі чотирициліндровим двигуном на 181 кінську силу, якого більш ніж достатньо, щоб розігнати легкий спортивний автомобіль.

Ідеальною моделлю для любителів водіння є комплектація Club. Вона може похвалитися жорсткішою підвіскою та диференціалом підвищеного тертя.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, яке авто можна купити прямо зараз не за "всі гроші світу".

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом