Кольчуга та лати: Alyona Alyona та Jerry Heil розповіли про символізм костюмів на "Євробаченні"
Кольчуга та лати: Alyona Alyona та Jerry Heil розповіли про символізм костюмів на "Євробаченні"

Кольчуга та лати: Alyona Alyona та Jerry Heil розповіли про символізм костюмів на "Євробаченні"

Співачки Alyona Alyona та Jerry Heil, які представлять Україну на Євробаченні 2024, розповіли, що означають їхні образи для виступу. На сцені конкурсу Jerry Heil постане з нарощеним довгим волоссям, у пастельній довгій сукні та з латами на плечі, а Alyona Alyona - у сірому костюмі з плащем, у кольчузі та з об'ємними рукавами. У новому випуску "Щоденників Євробачення" від Суспільного Jerry Hil зізналися, що як референс для її костюма використовували зображення захисника Архангела Михаїла.

– Ми дивилися на його вбрання, що він транслює. Ми перебрали багато контенту. Це символ сильних дів, які на своїх сталевих плечах несуть цей світ, – уточнила зірка.

У свою чергу Alyona Alyona підкреслила, що її образ передає тернисте життя жінки зараз.

- Мій кейп - у нього нашаровані плечі, щоб показати, що життя жінки зараз - воно важке, тернисте, сповнене таких штук, яких ти не очікуєш. Тебе і підпалюють, і штовхають. І ти на своїх плечах маєш нести купу всього, але ти встаєш і йдеш, береш у руки меч і йдеш боротися, - сказала реперша.

Артистки додали, що всі елементи справжні та мають велику вагу. Одна лише кольчуга важить три кілограми та складається з 10 тисяч металевих кілець.

- З цим важко рухатися, але ми свідомо вибрали це, щоб не просто це були символи, а щоб ми самі могли це відчувати та транслювати "трушно" (по-справжньому, - ред.)", - підсумувала Alyona Alyona.

Півфінали "Євробачення 2024" пройдуть у шведському Мальмі 7 та 9 травня, а фінал – 11. Alyona Alyona та Jerry Heil змагатимуться за право пройти у фінал у першому шоу 7 травня, де виступлять під номером 5.

Фото: eurovision.tv

Теги по теме
Евровидение
Источник материала
Поделиться сюжетом