Вдруге за тиждень: працівник ресторану знайшов у туалеті 12 тисяч доларів
Вдруге за тиждень: працівник ресторану знайшов у туалеті 12 тисяч доларів

Вдруге за тиждень: працівник ресторану знайшов у туалеті 12 тисяч доларів

Співробітники поліції вважають, що гроші були поміщені у вбиральню навмисно, але не знають навіщо.

Уже вдруге менш ніж за тиждень в одному з туалетів Мерісвілла, штат Огайо (США), знайшли кинуті тисячі доларів. Про це пише 10 WBNS.

Минулої суботи, 27 квітня, співробітник театру "Авалон" виявив у туалеті 25 000 доларів, після того як напередодні ввечері помітив, що хтось поводиться підозріло. Співробітники поліції вважають, що гроші були поміщені туди навмисно, але не знають, навіщо.

Тепер офіцери намагаються з'ясувати, хто залишив 12 000 доларів у туалеті ресторану KFC. Один зі співробітників викликав співробітників поліції, щоб забрати гроші.

Капітан Нейт Сакс зазначив, що нещодавній інцидент схожий на той, що стався в театрі.

"Я б точно сказав, що вони якось пов'язані. Але наразі ще рано говорити про те, як саме", — заявив співробітник поліції.

Співробітник театру "Авалон" виявив у туалеті 25 000 доларів
Фото: YouTube

За словами Сакса, на цьому етапі розслідування запитань більше, ніж відповідей.

"Два рази за один тиждень. Один — це само по собі дивно. Але два рази за тиждень — це вже інший рівень, і хочеться розібратися в усьому детальніше", — сказав Сакс.

Капітан додав, що наразі жодного злочину скоєно не було. Поліція стверджує, що гроші, знайдені в театрі та у KFC, є законними.

Раніше Фокус повідомляв, що королева краси залишила загадкове послання перед смертю. Ленді Паррага Гойбуро нібито мала стосунки з наркоторговцем Леандро Нореро, якого вбили в жовтні 2022 року. За кілька днів до смерті вона залишила послання для своїх шанувальників.

Також стало відомо, що чоловік отримав податковий рахунок на 34 млрд доларів. Кінцеве число було настільки великим, що навіть не помістилося в один рядок. Баррі Тангерт одразу зрозумів, що могла статися помилка.

Теги по теме
полиция Деньги расследование
Источник материала
Поделиться сюжетом