Відома українська співачка втратила дитину
Відома українська співачка втратила дитину

Відома українська співачка втратила дитину

Альона Омаргалієва зізналася, що вона знову втратила дитину.

Українська співачка Олена Омаргалієва розповіла в інтерв'ю про особисту втрату.

Як розповіла вона в інтерв'ю Славі Дьоміну, минулого літа в артистки стався викидень. За її словами, вона підхопила вірус на ранніх термінах вагітності.

"Був у мене третій викидень, але я вже не знаю, з чим це пов'язано. Я захворіла, а знаєш, як на маленьких термінах захворіти... До того ж я сильно захворіла, з температурою і так далі. Скажімо, не було медичних втручань, усе пройшло само собою", - розповіла вона.

Хто такі TamerlanAlena?

TamerlanAlena - український R'n'B-дует, заснований 2009 року Тамерланом і Оленою Омаргалієвою. У 2013 році вийшов їхній дебютний альбом "Співай зі мною". Того ж року пара, чиї партнерські почуття переросли в любовні, зіграла весілля. Разом виховують спільного сина Тимура.

За словами артистки, вона хоче народити другу дитину, але в них із чоловіком не виходить. "Я хочу ще дітей, але поки що не вдається. Можливо, не час, тому що ми ж намагалися. Я з лікарем постійно консультуюся, це не просто так, що я там: "Ой, а давай сьогодні, а коли там у мене овуляція". Та в мене не виходить, мені треба підготуватися", - додає вона.

Нагадаємо, раніше Соня Кіперман, старша дочка української співачки Віри Брежнєвої, яка у військовому нападі Росії на Україну, стала на бік своєї батьківщини, наробила фото в грайливому купальнику.

Раніше також російська пропагандисткаКсенія Собчак вирішила проаналізувати вплив ЕКЗна розвиток онкологічних захворювань на прикладі померлої Жанни Фріске і хворої актриси Анастасії Заворотнюк.

Источник материала
Поделиться сюжетом