Жінка вразила кардинальною зміною зовнішності після видалення другого підборіддя
Жінка вразила кардинальною зміною зовнішності після видалення другого підборіддя

Жінка вразила кардинальною зміною зовнішності після видалення другого підборіддя

Тепер Анжела відчуває себе так, наче ходить з постійно увімкненим фільтром.

33-річна Анжела Хатчінсон з Великої Британії соромилась свого подвійного підборіддя ще з підліткового віку. З часом їй вдалося помітно схуднути, але це не допомогло позбутися дефекту, тож нещодавно жінка зважилась на пластичну операцію і не пошкодувала про своє рішення, пише видання Daily Star.

Хатчінсон спеціально літала до Австралії у вівторок, 16 квітня, щоб провести ліпосакцію, і заплатила за підборіддя своєї мрії 2085 фунтів стерлінгів.

Під час процедури Анжела перебувала під місцевою анестезією. Хірург видалив жир з трьох ділянок на її обличчі — двох за кожним вухом та однієї через підборіддя. Після операції пацієнтці наклали спеціальний ремінь і пов'язку на голову на три дні й порадили відпочити.

Анжела соромилась свого подвійного підборіддя ще з підліткового віку
Фото: SWNS

"Також мені порадили бути дуже обережною з набором ваги протягом наступних трьох років. Інакше все повернеться", — додала британка.

Тепер жінка "на сьомому небі" від того, який зараз має вигляд, і відчуває себе так, наче ходить з постійно увімкненим фільтром. Вона не соромиться відвертих фотографій і любить свою зовнішність з усіх ракурсів.

Анжела Хатчінсон до та після операції
Фото: SWNS

"Коли я записалася на ліпосакцію, то навіть розплакалася, бо так давно про це мріяла, і результати просто приголомшливі. Реабілітаційний період минув швидко. У мене були дуже сильні синці, але вони зникли протягом 6 днів. Коли порівнюю свої фотографії до і після, то просто у захваті. Більше не ховаюся від камери", — зізнається Анжела Хатчінсон.

Анжела Хатчінсон до та після операції
Фото: SWNS

Нагадаємо, раніше Фокус писав про зірку британського реаліті-шоу "1000-фунтові сестри" Таммі Слейтон, яка після дивовижного схуднення недавно похвалилася своєю новою стрункою фігурою. 37-річна знаменитість опублікувала в TikTok відео, на якому позує перед дзеркалом.

Крім того, 21-річна студентка Скарлет Кейтлін Воллен із Баррінгтона (штат Род-Айленд, США) скаржиться на "зруйноване життя" через рідкісний персистентний генітальний розлад (PGAD). Це захворювання викликає постійне неконтрольоване збудження геніталій, що супроводжується болем та дискомфортом.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом