19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бійки та спалахи гніву: що колишній чоловік Брітні Спірс думає про її витівки
Бійки та спалахи гніву: що колишній чоловік Брітні Спірс думає про її витівки

Бійки та спалахи гніву: що колишній чоловік Брітні Спірс думає про її витівки

Сем Асгарі пішов від суперечливої зірки ще рік тому.

В американської поп-діви Брітні Спірс видався важкий місяць - спершу співачку через суд зобов'язали виплатити батькові, який тримав її під жорсткою опікою багато років, велику суму компенсації, потім в об'єктиви папараці потрапив її спалах гніву, через який вона підборами пробила лобове скло автомобіля. Після цього Бріт і зовсім побилася зі своїм бойфрендом у готелі, з якого її виводили в одній ковдрі.

Нестабільний стан Спірс став, за чутками, однією з причин, через яку з нею розлучився її третій чоловік - актор і модель Сем Асгарі. Вони познайомилися 2016 року на зйомках кліпу артистки "Slumber Party".

Відтоді пара, до самого оголошення про розставання в серпні 2023 року, була разом. Нещодавно стало відомо, що Асгарі та Спірс, через майже рік переговорів, нарешті завершують шлюборозлучний процес.

Незважаючи на це інсайдери стверджують, що Асгарі, як і раніше, добре ставиться до колишньої дружини, а її часті зриви по-справжньому засмучують його. Джерело повідомило Us Weekly, що чоловік після недавніх пригод Спірс "почувається жахливо" і сподівається, що в неї все гаразд: "Сем завжди матиме слабкість до Брітні і завжди захищатиме її".

Хто така Брітні Спірс?

Брітні Джин Спірс - американська поп-співачка, акторка, танцівниця, авторка пісень, володарка премії "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний запис", повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше Девід Бекхем звинуватив популярного голлівудського актора в шахрайстві на 14 млн. На думку спортсмена, Марк Волберг порушив умови договору, через що Бекхем втратив прибуток.

Також американська співачка Кеті Перрі публічно насварила свого чоловіка, британського актора Орландо Блума, через його новий проєкт. Артистка поставила йому жорсткі умови.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом