19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У російському Шебекіно впав безпілотник: місцева влада звинуватила Україну
У російському Шебекіно впав безпілотник: місцева влада звинуватила Україну

У російському Шебекіно впав безпілотник: місцева влада звинуватила Україну

У місті Шебекіно Бєлгородської області Росії впав і вибухнувбезпілотник. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що регіон атакували Збройні сили України.

Відповідне "пояснення" інциденту чиновник опублікував у своєму Telegram. Запевнив, що постраждалих внаслідок атаки немає.

"Місто Шебекіно зазнало атаки ЗСУ за допомогою БПЛА", – написав Гладков.

Він додав, що вибуховою хвилею вибито вікна у приватному житловому домоволодінні та господарській будівлі.

Нагадаємо, 4 травня на околицях Бєлгорода упала російська КАБ, яку запустили по Україні. Після цього кілька будинків у приватному секторі Бєлгорода охопила пожежа. Внаслідок інциденту постраждало 5 осіб.

Аналогічна ситуація трапилася 19 квітня, коли російський літак випадково скинув ракету X59на Бєлгородську область. Вона впала за два кілометри від села Красне в полі. Загалом на території РФ або на окупованих територіях у березні та квітні з російських літаків впало більш як 20 авіабомб.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 3 травня Бєлгородська область РФ тричі зазнала атаки безпілотників. Так, під час третьої атаки невідомий дрон влучив у заправку в місті Шебекіно.

– 2 травня БПЛА атакували Афіпський нафтопереробний заводу Краснодарському краї Росії. Місцеві жителі заявили про "звуки двигунів" у небі та вибухи.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом