"Війна є?": нардепка Безугла висловила обурення через кількість пасок у соцмережах
"Війна є?": нардепка Безугла висловила обурення через кількість пасок у соцмережах

"Війна є?": нардепка Безугла висловила обурення через кількість пасок у соцмережах

Впродовж чотирьох годин з моменту публікації майже чотири сотні користувачів відповіли Безуглій, розкритикувавши її позицію.

Напередодні свята Великодня, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла висловила обурення через велику кількість святкових пасок, які українці напекли та показали на загал. Про це народна обраниця написала на своїй сторінці у соціальній мережі.

За словами Безуглої, демонстрація під час війни такого домашнього затишку є неприйнятним, адже такі публікації, як вона вважає, дратують військових.

"Деякі люди вважають прийнятним демонструвати паски та домашній затишок у цей час? Чому мобілізований воїн має бачити, як ви пекли паску в себе в тилу у всіх ракурсах? Коли знайомі військові приїжджають в Київ, то часто скаржаться, а ви не…їли? Війна є?", — нене приховувала вона свого роздратування.

Допис Безуглої про публікацію пасок у соцмережах

Користувачі мережі впродовж трьох годин залишили близько чотирьох сотень коментарів. Більша частина фолловерів Безуглої висловили категоричну незгоду з її позицією. Серед іншому політикині вирішили нагадати, що її колеги у парламенті та інші чиновники не соромляться своїх статків. Крім того, нардепці дорікнули, що в новому мобілізаційному законі не передбачено демобілізації для військових, хоча саме за них переживає Безугла.

Важливо "У самурая немає мети, тільки шлях": Безугла вирішила змінити роботу і підірвала соцмережі

"Чому не зробили, щоб мобілізовані воїни, які вже третій Великдень на фронті, мали змогу повернутися додому до родин? Невже так важко встановити чіткі терміни служби і замінити втомлених воїнів ? Чи вони не заслуговують на це?", — написали у коментарях.

При цьому інший дописувач додав, що, випікаючи паски на Великдень, українці демонструють свою стійкість, оскільки святкують життя попри війну. Також у самої Безуглої поцікавилися, що саме вона хотіла продемонструвати своїм дописом.

15 квітня Мар'яна Безугла повідомила, що в Україні не буде демобілізації до самого закінчення повномасштабної війни проти Росії.

Також Фокус писав, що 11 квітня Безугла виступила із заявою, у якій підтримала залучення жінок до лав Збройних сил України.

Теги по теме
Верховная Рада
Источник материала
Поделиться сюжетом