19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
60 років ніхто не хотів жити у будинку за $2,4 млн: що з ним не так
60 років ніхто не хотів жити у будинку за $2,4 млн: що з ним не так

60 років ніхто не хотів жити у будинку за $2,4 млн: що з ним не так

Найстрашніша історія трапилась у 1956 році, коли до розкішного маєтку переїхав лікар Гарольд Перельсон зі своєю дружиною Ліліан та трьома дітьми.

Величний особняк у затишному передмісті Лос-Анджелеса (США) за останні кілька десятиліть неодноразово виставлявся на продаж, але люди не хочуть жити там через низку моторошних історій. Про це пише видання Mail Online.

У збудованому в 1959 році особняку площею понад 5 тисяч квадратних футів є 5 спалень та 4 ванні кімнати. За останні кілька десятиліть він неодноразово переходив з рук в руки, але щоразу, коли новий покупець оформлював право власності, то з якоїсь причини залишав його порожнім, перш ніж продати знову.

Як з’ясувалось, все тому, що в тут сталося жахливе вбивство: психічнохворий чоловік забив свою дружину до смерті молотком та напав на дітей. Саме тому навіть різке зростання цін на нерухомість не змусило потенційних покупців звернути увагу на цей об’єкт, хоча він розташований всередині Лос Феліз Хайтс — перспективного району, де мешкає багато заможних людей.

Величний особняк у затишному передмісті Лос-Анджелеса (США)
Фото: Realtor

Першими власниками маєтку було подружжя Шумахерів — Гарольд та Флоренс. Вони прожили там до своєї смерті в 1928 році. Два роки по тому, в помешканні оселилися редактор журналу Велфорд Бітон та його син Дональд. Однак незабаром хлопчина підхопив інфекцію й помер у віці 21 року. Наступного року Велфорд оголосив про банкрутство й з’їхав звідти.

Найстрашніша історія трапилась у 1956 році, коли до розкішного будинку переїхав лікар Гарольд Перельсон зі своєю дружиною Ліліан та трьома дітьми — Джуді, Джоел та Деббі. Засмучений величезними боргами Гарольд впав у депресію, яка призвела до того, що вранці 6 грудня 1959 року він убив молотком свою дружину й намагався розправитися з дітьми.

Коли на місце події прибули правоохоронці, то містер Перельсон уже був мертвий. За словами медиків, смерть настала через передозування таблетками пентобарбіталу. Пізніше стало відомо, що чоловік протягом тижня лежав у психіатричній клініці, де приймав препарати для лікування шизофренії.

У наступні десятиліття маєток став популярною локацією для блогерів та "мисливців за привидами". Сотні людей незаконно проникали всередину будинку й розбирали його на сувеніри.

Маєток став популярною локацією для блогерів та "мисливців за привидами"
Фото: Realtor

Після того, як об’єкт нерухомості виставили на продаж за 5,5 мільйонів доларів, але у черговий раз не змогли продати, його зняли з торгів.

Нагадаємо, раніше ми писали про 38-річного Вадима та його дружину Тетяну Зайцевих, які у 2020 році вирішили переїхати з орендованої квартири у Чернівцях у невеличке селище Берегомет, що за 60 км від обласного центру. Там подружжя пригляділо для себе 100-річну садибу з трьома кімнатами, яку вирішили реставрувати та трохи удосконалити. Що із цього вийшло, пара розповіла в ексклюзивному інтерв’ю виданню Фокус.

Крім того, мільйонери, які живуть на приватному острові Grove Isle у Маямі (США), поскаржилися, що новий семиповерховий житловий будинок висотою в 91 фут закриває їм розкішний краєвид на набережну та створює тінь.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом