19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бивні слона та вид на "Батьківщину-Мати": як виглядає київська квартира за 590 тис. грн на місяць
Бивні слона та вид на "Батьківщину-Мати": як виглядає київська квартира за 590 тис. грн на місяць

Бивні слона та вид на "Батьківщину-Мати": як виглядає київська квартира за 590 тис. грн на місяць

У Києві можна орендувати квартиру з витворами мистецтва, гідними бути музейними експонатами, та видом на монумент "Батьківщина-мати". Дозволити собі таку розкіш можна лише за майже 600 тис. грн на місяць.

Про це йдеться в оголошенні, яке можна знайти на сайті одного з найбільших агентств нерухомості. Квартира розташована в одному із житлових комплексів на столичному Печерську, що на вулиці Мічуріна.

Це 5-кімнатні апартаменти загальною площею 350 кв. "З першого погляду можна закохатись у авторський дизайн квартири, виконаний у стилі ренесансу. В обробці використані найдорожчі матеріали – мармур, золото, дуб", – зазначається в оголошенні.

У вітальні господарі встановили інсталяцію з різьбленим бивнем слона, а також прикрасили перськими килимами та антикваріатом XVII-XIX століть, включаючи статуї та картини. З меблів – шкіряні дивани.

Кухня у такій квартирі обладнана професійною італійською технікою. Також тут є дві майстер-спальні з вбиральнями та санвузлами, просторий коридор, кухня-їдальня та вітальня.

"З вікон та балконів відкривається панорама на Дніпро та монумент "Батьківщина-Мати"", – йдеться в оголошенні.

Крім того, на території клубного будинку, де знаходиться квартира, також сауна, холодна купіль, басейн та стіл для заходів. Щомісячна вартість оренди 5-кімнатних апартаментів складає $15 тис., або 590 тис. грн. за курсом на 6 травня. Ця вартість включає також паркінг. І паркінг, і весь будинок цілодобово охороняються.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що навіть таке розкішне житло не зрівняється із найдорожчою квартирою Києва, яка здається в оренду. Вона також розташована в центрі столиці, але значно більша за цю за площею і має три поверхи. Щоб пожити місяць у такій квартирі, доведеться сплатити 762 тис. грн.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом