19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Час летить": Лені Клум у компанії знаменитої мами та друзів відзначила 20-річчя
"Час летить": Лені Клум у компанії знаменитої мами та друзів відзначила 20-річчя

"Час летить": Лені Клум у компанії знаменитої мами та друзів відзначила 20-річчя

Гайді Клум поділилася відео з дня народження своєї доньки. Мама підтримує Лені у всіх її починаннях, вони завжди були і залишаються найкращими друзями.

Дочці знаменитої суперзірки Гайді Клум Івот Лені Клум4 травня виповнилося 20 років. У суботу модель-початківець із друзями та родичами весело відсвяткувала свій день народження в Нью-Йорку, повідомляє Hello.

50-річна Гайді в Instagram поділилася фрагментами вечора і дала шанувальникам можливість поглянути на свою дочку красуню Лені. Їхній день почався з шопінгу, за яким послідувала елегантна вечеря з суші та барвистий святковий торт. Гості продовжили свято в клубі, де танцювали і веселилися від душі.

Іменинниця Лені мала шикарний вигляд у чорному комбінезоні-боді, розшитому паєтками, які переливалися на світлі. Свій образ вона доповнила гігантським рожевим бантом. Вона зробила яскравий макіяж, нафарбувавши губи червоною помадою і ефектно підкреслила густі вії тушшю.

Її знаменита мама Гайді також з'явилася в блискучому вбранні. Зірка America's Got Talent одягла сорочку на ґудзиках і максіспідницю, до свого ансамблю вона підібрала туфлі на високих підборах і прикраси з коштовним камінням.

"З 20-річчям, Лені Олумі. Час летить. Таке відчуття, ніби це було тільки вчора. Я люблю тебе всім серцем. Продовжуй сяяти своїм прекрасним світлом", — підписала відео модель і актриса Гайді Клум.

Мама підтримує Лені у всіх її починаннях, вони завжди були і залишаються найкращими друзями. Знаменитість хоче, щоб її донька йшла своїм власним шляхом.

"Я хочу, щоб у Лені був власний досвід — вільний від будь-яких контактів, які вона могла б мати завдяки мені. Я хочу, щоб вона могла випробувати і дізнатися все, що актуально. Тепер у неї є свій стиль, і це добре — я не хочу, щоб вона була такою, як я", — поділилася в одному з інтерв'ю Гайді.

Раніше, 3 квітня Фокус писав, що дочка Гайді Клум Лені знялася в новій рекламній кампанії аромату Miss Dior. Багатьох шанувальників здивували її широкі брови. Також модель змінила колір волосся.

Источник материала
Поделиться сюжетом