19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Квартал 95" висміяв ексначальника ТЦК Рівного, який цілувався з колегами в кабінеті, але вкотре оскандалився. Відео
"Квартал 95" висміяв ексначальника ТЦК Рівного, який цілувався з колегами в кабінеті, але вкотре оскандалився. Відео

"Квартал 95" висміяв ексначальника ТЦК Рівного, який цілувався з колегами в кабінеті, але вкотре оскандалився. Відео

"Квартал 95" потрапив у новий скандал – на цей раз із пародією на велелюбного колишнього начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича, про якого дізналися в мережі через пристрасні поцілунки із колегами на робочому місці. Українців вчинок "Жіночого кварталу" сильно розгнівав не лише дійствами, що відбувалися на сцені, а й клішованими фразами, які виголошували актори.

У цьому номері актори з'явилися у піксельній формі ЗСУ, де розповідали новій співробітниці, що поцілунки – це так звана мова спілкування із начальником. Ба більше, майже усі 9 хвилин, доки триває виступ, вони ледь не безупину цілуються. Відповідний номер опублікували в YouTube.

Домагання до колег актори назвали "спеціальним шифром "ДПО", що розшифровується, як "дотики, поцілунки, обіймашки". Таким чином, у ТЦК нібито хочуть уникнути витоку таємної інформації.

Спроба поцілувати співробітницю, як пояснили "новенькій" інші колеги, означала бажання начальника, якого зіграв комік Андрій Рибак, "дати дуже серйозне завдання: піти в Головне управління безпеки й передати їм документи з комплектації".

Протягом виступу актори мацають груди та бедра, лізуть на руки та навіть облизують вуха. Саме язик відіграє найбільшу роль, адже начальник "язиком вичислив російськомовну щелепу" та цим розкусив шпигунку.

На питання "нової співробітниці", що означає облизування вуха начальника, співробітниця відповіла: "Це йому нагадало, що у нас проблеми з ухилянтами. Типу ухо... ухилянти..."

Українці у соцмережах сильно обурилися дискредитацією українських воїнів, які щодня боряться за кожен клаптик землі та культуру, яку паплюжать подібні "гумористичні" номери. Блогер Процишин Богдан висловив своє обурення у Facebook: "А працівники ТЦК не хочуть (в рамках корпоративної солідарності) відвідати концерт "Кварталу"?".

Журналістка "Детектору медіа" Лєна Чиченіна теж розлютилася на своїй сторінці щодо жахливого номеру. У коментарях до обидвох постів українці поділили їхні думки:

  • "Якщо вживати слово "під*рас" в однині – буде "Арестович". Якщо "під*раси" – це "Квартал".
  • "Ой, а де ж ржачне бидло? З часів "єб*нітових паличок" і "холодно, ні хватаїть термоса" вони там не змінюються!"
  • "Щось вони довго готували номер про рівненського начальника ТЦК..."
  • "То ж пересувний цирк..."
  • "Жалюгідне видовище. Проте, нічого дивного, це їх рівень".
  • "Дна не існує".
  • "Цьому є край?"
  • "Ганебно все це. Ще й паплюжити форму ЗСУ, в якій гинуть наші військові".

Раніше OBOZ.UA писав, що у мережі спливло відео, на якому Кузьма Скрябін тролив "Квартал 95", назвавши його "дуркою".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом