19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наречена Бон Джові розповіла про поповнення в родині
Наречена Бон Джові розповіла про поповнення в родині

Наречена Бон Джові розповіла про поповнення в родині

Актриса зі своїм нареченим живе на фермі, де у пари — величезне господарство, включно з понад 30 собаками, козами, коровами і навіть поні.

20-річна зірка серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун, яка є нареченою Джейка Бон Джові, сина фронтмена культової рок-групи Bon Jovi Джона Бон Джові, показала нового члена сім'ї. В Instagram Stories дівчина опублікувала фото цуценяти.

"Познайомтеся з нашим новим цуценям Рут", — розповіла вона своїм 63,6 мільйона підписників.

Цуценя на прізвисько Рут
Фото: Instagram milliebobbybrown

Тварина стала 24 вихованцем пари, яка живе на фермі в Джорджії, США. Крім Рут, у Джейка і Міллі живуть ще 23 собаки, взяті з притулків, дев'ять власних собак, чотири кішки, два віслюки, щонайменше овець і корів, три кози і один поні.

У березні місцеві жителі запідозрили Браун у тому, що вона вагітна. Причиною стала купівля дівчиною підгузків. Пізніше Міллі зізналася, що підгузки призначалися не для її майбутньої дитини, а для ягняти на їхній фермі.

"Насправді, я виростила його у своєму ліжку. Йому було кілька днів, і я годувала його з пляшечки, поки він не підріс. Він носив підгузок, а потім мені довелося купувати підгузки, і люди подумали, що я вагітна!", — розповіла дівчина в ефірі одного з ток-шоу.

Міллі з гордістю демонструє свою каблучку для заручин

Зараз пара готується до весілля, яке має відбутися цього року. Коли у Міллі запитали, чи співатиме на святі її майбутній свекор, вона відповіла:

"Він може співати все, що хоче! Усі його пісні — про кохання, я люблю їх і вважаю, що вони чудові".

Крім акторської кар'єри, міс Браун активно розвивається в індустрії моди. У січні вона запустила косметичну лінію Florence by Mills.

Актриса розвиває свій бізнес в індустрії моди

"Я почала з догляду за шкірою і краси, що було моєю величезною пристрастю з самого раннього дитинства. Я завжди любила макіяж, але виявила, що догляд за шкірою не менш важливий. Потім, коли ти виростаєш, ти думаєш: "О, я люблю каву. У мене багато собак — я хочу, щоб у моїх собак були симпатичні нашийники і щоб я могла пити каву, яка була б доступна і в дорозі. Я почала думати, що одяг — це наступний крок", — сказала вона про свої інтереси, що розширюються.

Крім джинсів і джинсових шортів, бренд також пропонує одяг для відпочинку, майки, футболки, светри та багато іншого.

"Це мій повсякденний гардероб, тому мені було так легко. Я ношу домашній одяг щодня. Я не ношу джинси — мій наречений рідко бачить мене в джинсах", — зізналася дівчина.

Раніше Фокус писав, що Джон Бон Джові розповів, скільки дівчат у нього було.

Источник материала
Поделиться сюжетом