19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ріанна показала фігуру після народження двох дітей
Ріанна показала фігуру після народження двох дітей

Ріанна показала фігуру після народження двох дітей

Рірі з гордістю заявила, що знайшла колір, який максимально зливається з її шкірою.

36-річна барбадоська співачка та бізнесвумен з мільярдними статками Ріанна, яка народила вже двох синів, з гордістю демонструє свою фігуру. Вона знялася в новій рекламі власної колекції спідньої білизни, де мала розкішний вигляд у боді тілесного кольору. Відповідне відео Рірі опублікувала на сторінці в Instagram зі 152 млн підписників.

"Шукаю оголене тіло", — написала вона поруч із відео, на якому демонструє свою останню колекцію коригувальної білизни, додавши хештег "#SavageXSignature".

У промо Ріанна випромінювала сексуальну привабливість і демонструвала мереживне боді тілесного кольору з кісточками і бретельками, заявивши: "Мені відчайдушно хотілося оголеною".

За її словами, після довгих пошуків їй вдалося знайти колір, який би максимально зливався з кольором шкіри.

"Авторський сценарій", — сказала вона, провівши рукою по грудях, перш ніж камера вимкнулася.

Образ артистки в кадрі доповнили великі сережки і браслет з діамантами, а також тонке золоте кольє.

У квітні Ріанна запустила колекцію нижньої білизни Savage X Signature як частину свого бренду Savage X Fenty. Мета лінії — "змусити вас почуватися впевненою і сексуальною в будь-який час доби".

Ділові підприємства Ріанни зробили її наймолодшою жінкою-мільярдеркою в Америці, яка заробила свої гроші самостійно. Її передбачуваний власний капітал становить близько $1,4 мільярда. Вона значно збільшила свою клієнтську базу у квітні, коли їй дозволили почати продавати продукцію Fenty Beauty в Китаї.

Раніше Фокус писав, що Ріанна зізналася, про що шкодує.

Источник материала
Поделиться сюжетом