19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росія вдарила по Харківщині, є постраждала
Росія вдарила по Харківщині, є постраждала

Росія вдарила по Харківщині, є постраждала

РФ атакувала Харківщину в ніч на 6 травня. Удар стався о 02:30 ночі і був направлений на смт Золочів Богодухівський район, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

- Внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено: будівля Дитячо-юнацької спортивної школи, селищна рада, будинок дитячої юнацької школи, будинок культури, управління соціального захисту, суд, попередньо 10 приватних будинків. Прямим влучанням знищено котельну ДЮСШ та два приватні будинки. Осколкові поранення та контузії отримала 59-річна жінка, - зазначив Синєгубов.

За його даними, напередодні Росія також обстріляла Харків. Внаслідок обстрілу КАБ по Шевченківському та Київському районах міста пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, 3 автомобіля, медзаклад, гуртожиток, офісна будівля, 8 приватних будинків, гаражі, кафе, зруйновано 3 приватні будинки —  постраждали 16 людей.

Також 5 травня РФ дві атакувала Купʼянський район. У Ківшарівці внаслідок обстрілу з РСЗВ поранено 79-річного чоловіка. У Моначинівці  КАБ пошкодила щонайменше 15 житлових будинків. Постраждали двоє чоловіків 34 та 66 років. Загинула 88-річна жінка.

  • Вночі Росія також вдарила по енергетичним об’єктам Сумщини. Сили ППО збили 12 з 13 БпЛа. Наслідки ворожої атаки з’ясовуються. 
  • 5 травня Росія завдала ракетного удару по зерносховищу в Полтавському районі. Удар пошкодив елеватор у Полтавській громаді. На щастя, ніхто не постраждав. 
Теги по теме
Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом