19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сімейний спорткар: у інтернеті показали невідомий універсал Renault
Сімейний спорткар: у інтернеті показали невідомий універсал Renault

Сімейний спорткар: у інтернеті показали невідомий універсал Renault

Renault Talisman Shooting Break RS вирізняється стрімким силуетом та отримав агресивний обвіс. Під капотом встановлено 300-сильний турбомотор.

Оприлюднено фото Renault Talisman Shooting Break RS. Автомобіль існує в одному-єдиному екземплярі, адже його так і не запустили у виробництво. Про нього розповіли на сайті L’Argus.

Універсал вирізняється обтічним силуетом
Фото: largus.fr

Універсал Renault Talisman Shooting Break RS створили в 2016 році. Його позиціонували, як спортивнішу версію моделі та конкурента Mercedes CLA Shooting Brake. Авто готували до серійного виробництва, проте було вирішено виготовляти практичніший Renault Talisman Estate.

Важливо Старший брат Captur: Renault показали недорогий кросовер із витратою 4,6 л/100 км (відео)

Від звичайного універсала Renault Talisman версія Shooting Break RS відрізняється стрімкішим силуетом із більшим кутом нахилу задніх стійок даху. Крім того, дещо розширили задні крила авто та змінили решітку радіатора. Також встановлено великий спойлер, аеродинамічний обвіс та оригінальні колісні диски із оранжевими вставками.

Салон Renault Talisman Shooting Break RS не показали, однак відомо, що серйозних змін він не зазнав – там лише змінили оздоблення.

Автомобіль отримав 300-сильний турбомотор
Фото: largus.fr

Універсал Renault Talisman мав бути досить швидким. Прототип оснастили 1,8-літровим бензиновим турбомотором потужністю 300 к. с., який запозичили в Renault Megane RS та Alpine A110.

Раніше в Renault показали новий Duster третього покоління, який з'явиться в Україні.

Також Фокус розповідав про секретний BMW 7 Series із 16-циліндровим двигуном.

Источник материала
Поделиться сюжетом