19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чули "ідіть на": на Волині місцеві побилися з ВПО через російську попсу, — соцмережі
Чули "ідіть на": на Волині місцеві побилися з ВПО через російську попсу, — соцмережі

Чули "ідіть на": на Волині місцеві побилися з ВПО через російську попсу, — соцмережі

Очевидці стверджують, що сусіди кілька разів просили змінити музику і припинити шум, але нові жителі ігнорували усі прохання. Через це словесна перепалка переросла в бійку. У поліції підтвердили факт конфлікту, але не уточнили, що однією зі сторін були переселенці.

У місті Ковель Волинської області місцеві жителі поконфліктували з переселенцями. Напружена ситуація виникла через гучну музику і російські пісні. Про це пишуть "Волинські Новини".

Інцидент стався 5 травня у Ковелі на вулиці Драгоманова. До цього внутрішньо переміщеним особам вручили ключі від квартир. Вони нібито вирішили відсвяткувати цю подію за місцем проживання.

Важливо Конфлікт між ТЦК та ромами на Закарпатті: у поліції пояснили, хто і чому почав стріляти (відео)

Зі слів очевидців, сусіди кілька разів просили змінити музику і припинити шум, але нові жителі ігнорували усі прохання. Через це словесна перепалка переросла в бійку.

"Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, двіж і гримить російська музика. Сусіди кілька разів просили змінити музику і припинити шум. Результату – нуль. Єдине, що почули від гостей нашого міста, – це привітне "ідіть на" і "нам по". У місті майже щодня місія "На щиті". Втрати. А тут караоке і дискотека з російською попсою. Приїхали наші хлопці пояснити, що то ненормально. Реакцію ви бачите самі", – повідомила ковельчанка.

У поліції заявили, що під час конфлікту їх на місце події не викликали. Вони виявили відео конфлікту під час моніторингу соцмережі і самі приїхали поговорити з учасниками бійки.

"Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період, війна. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт", – зауважила завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

Відомості було внесено до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу щодо отримання легких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо що в ТРЦ в Тернополі чоловік у військовій формі побив місцевого. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток носа і кісток лицевого черепа.

Раніше у Туреччинібійка дітей завершилася масовою перестрілкою між батьками. Є загиблі та поранені. Побившись, діти розійшлися і пішли жалітися батькам. Ті вирішили розв'язати дитячу суперечку по-дорослому — з ножами та пістолетами.

Теги по теме
полиция драка
Источник материала
Поделиться сюжетом