19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Італійська пристрасть: Дева Кассель знялася для тайванського глянцю
Італійська пристрасть: Дева Кассель знялася для тайванського глянцю

Італійська пристрасть: Дева Кассель знялася для тайванського глянцю

Донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя стала героїнею нового випуску Harper's BAZAAR. Журналісти видання звернули увагу, що в дівчині поєднуються дві культури — італійська та французька.

19-річна італійська акторка та модель Дева Кассель знялася в ніжній фотосесії для відомого глянцю. Кадрами юна зірка подіумів ділиться у своєму Instagram.

Донька Моніки Беллуччі стала героїнею свіжого випуску тайванського Harper's BAZAAR. На обкладинці журналу Дева постала в червоній мінісукні, яку поєднала з білими босоніжками на підборах. Традиційно акторці зробили макіяж косметикою Dior, адже вона є амбасадоркою французького дому моди.

Зокрема, спадкоємиця Венсана Касселя приміряла ніжну кремову сукню з довгими рукавами, шкіряне вбрання та твідовий рожевий костюм.

Дева Кассель

"Вона — поєднання італійської пристрасті та французького стилю", — зазначають журналісти тайванського Harper's BAZAAR.

Дева Кассель

Традиційно на нову роботу доньки відреагувала Моніка Беллуччі, поставивши лайк допису юної зірки. А також реакцію залишила нова кохана Венсана Касселя, модель Нара Баптіста, з якою французький актор почав зустрічатися після розлучення з Тіною Кунакі.

Нара Баптіста відреагувала на фотосесію Деви Кассель
Фото: Скріншот

Окрім Деви, Беллуччі та Кассель також стали батьками доньки Леоні. Втім, менша спадкоємиця експодружжя є набагато менш публічною. Тим часом Дева відвідує тижні моди, знімається в кіно, співпрацює з відомими брендами.

Нагадаємо, Дева Кассель та ексдружина Венсана Касселя продовжують дружити.

Також Фокус писав про появу доньки Моніки Беллуччі на Паризькому тижні моди.

Источник материала
Поделиться сюжетом