19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Керував С-400: ЗСУ ліквідували підполковника зенітно-ракетного полку РФ в Криму
Керував С-400: ЗСУ ліквідували підполковника зенітно-ракетного полку РФ в Криму

Керував С-400: ЗСУ ліквідували підполковника зенітно-ракетного полку РФ в Криму

Загибель полковника свідчить про успішність українських ударів по російських зенітниках в окупованому Криму.

В окупованому Криму внаслідок ракетних ударів Сил оборони по військових об'єктах російських загарбників на півострові загинув 51-річний полковник ЗС РФ. Про це повідомив OSINT-дослідник Necro Mancer.

Він виявив некролог на російського підполковника Володимира Спірідонова з 1528-го зенітного ракетного полку. Дата смерті вказана 30 квітня. Вказаний полк є операторами ЗРК С-400.

"51-річний "герой нашого часу", підполковник 1528 ЗРП (на С-400) Спірідонов Володимир Вікторович із Сєвєродвінська 30/04/24 виявив справжню мужність і успішно відхвилювався (схоже, десь на Кримщині)", — повідомляє OSINT-дослідник.

Загибель полковника свідчить про успішність українських ударів по російських зенітниках в окупованому Криму. Поідомляється, що полковника поховають в його рідному Сєвєродвінську 10 травня 2024 року.

Нагадаємо, що 30 квітня повідомлялося, що в окупованому Криму ніч видалася неспокійною для російських окупантів. Атак зазнали військові об'єкти в Джанкої, Сімферополі, а також окупованому Генічеську та Червоногардійському районі. Зазначається, що було здійснено комбінований удар БпЛА та ракет по військових об'єктах.

30 квітня колаборант із Запорізької області Володимир Рогов заявив, що у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Сили оборони завдали масованого удару по півострову за допомогою балістичних ракет ATACMS.

Источник материала
Поделиться сюжетом