20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лідер гурту "Земляне" відмовився платити бійцю ЗС РФ за "підбиті" танки Abrams: деталі
Лідер гурту "Земляне" відмовився платити бійцю ЗС РФ за "підбиті" танки Abrams: деталі

Лідер гурту "Земляне" відмовився платити бійцю ЗС РФ за "підбиті" танки Abrams: деталі

За даними журналістів, влітку минулого року Володимир Кисельов особисто пообіцяв виплачувати окупантам гроші за підбиту західну техніку. У результаті, коли настав час, він заявив, що його не так зрозуміли.

Лідер російського музичного гурту "Земляне" Володимир Кисельов, незважаючи на свою обіцянку, відмовився виплачувати бійцю ЗС РФ гроші за нібито підбиті американські танки Abrams, які використовують українські захисники. Про це повідомляє російське медіа NEFT.

У матеріалі зазначають, що російський окупант із Ханти-Мансійського автономного округу (ХМАО) нібито зміг за ніч "підбити два танки Abrams", після чого журналісти видання звернулися до представників Володимира Кисельова з питанням про виплати.

Важливо По 190 тис. грн піхотинцю: в Міноборони назвали розмір оновлених виплат військовим

У результаті, у відділі з комунікацій у коментарі журналістам заявили, що Володимир Кисельов у своїй заяві мав на увазі виключно німецькі танки Leopard, а про Abrams не було домовленості.

Водночас на ролику від видання "СтарХит", який досі є в мережі, можна почути особисту заяву лідера гурту "Земляне", яку він зробив під час Петербурзького міжнародного економічного форуму в червні минулого року.

Там він чітко сказав наступне:

"Ми переможці та лауреати премії РУТВ. Свій грошовий еквівалент у розмірі одного мільйона рублів кожен передаємо нашим бійцям, які перебувають на лінії зіткнення. Кожен підбитий, кожен завойований танк Leopard і Abrams ми будемо преміювати спільно з Міністерством оборони".

Дивитися з: 00:20

Виплати за західні танки: реакція Володимира Кисельова

У коментарі виданню NEFT музикант заявив, що в отриманні премій за нібито підбиті західні танки заважають російські журналісти.

"Ось ви, колеги, і ваші колеги-журналісти є перешкодою, на жаль, для того, щоб такі герої отримували якомога більше заохочення. Замість того, щоб привертати до цього увагу і підтримати Лепса, підтримати Баскова, підтримати "Землян", підтримати Кисельова в його ініціативі, ви влаштовуєте цьому перешкоду з формулюваннями, що це особистий піар або це піар тільки певних людей. А ми ж розраховували з вашою допомогою залучити сюди більше зірок", — цитують журналісти Володимира Кисельова.

Нагадаємо, 28 квітня повідомлялося, що ЗС РФ захопили підбитий Abrams на Донбасі. Незважаючи на численні удари по танку Abrams, його можна привести в боєздатний стан у найкоротші терміни. Військовий експерт Олександр Коваленко вважає, що втрати можна було б уникнути.

Источник материала
Поделиться сюжетом