19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Молодий український репер заговорив про роман з Іриною Горовою
Молодий український репер заговорив про роман з Іриною Горовою

Молодий український репер заговорив про роман з Іриною Горовою

Колишня дружина Потапа часто з'являється в обіймах Otoy.

25-річний український репер Otoy співпрацює з музичним лейблом Pomitni, який належить музичному продюсеру Ірині Горовій. Вони часто з'являються разом на концертах і публікують у соціальних мережах неоднозначні знімки, через що почали ширитися чутки про те, що у продюсерки є до перспективного підопічного не тільки професійний інтерес.

Чи правда це, нещодавно розповів сам Отой. В інтерв'ю для Люкс ФМ артист зізнався, що насправді пов'язує його з Іриною Горовою.

Так музикант зазначив, що його харизматичний патрон не є частиною його особистого життя. Вони працюють разом, але в романтичній сфері в нього різні шляхи з Горовою.

"Ірина Горова має доньку, яка старша за мене. Ми співпрацюємо. Ця історія ніяк не пов'язана з романтикою, якимись відносинами. Особисте життя – воно в кожного своє. Ми партнери робочі. І, окрім дружби й роботи, там навряд чи щось колись може з'явитися", - запевнив Otoy.

Хто такий Otoy?

Otoy (справжнє ім'я - В'ячеслав Дрофа) - український хіп-хоп і реп-виконавець, музикант і автор пісень. Співпрацював з alyona alyona, Kalush, Аліною Паш, Den Da Funk. Випустив 1 альбом і 8 сигнлів.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська ведуча та громадська діячка Катя Осадча потрапила до лікарні. Вона показала себе під крапельницями в лікарняній палаті.

Також співачка Тоня Матвієнко здивувала фанатів звісткою про батька, який після смерті легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко не міг знайти собі місця.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом