19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Втратив майже все: чоловік після звільнення з роботи живе у дикій природі й сам добуває їжу
Втратив майже все: чоловік після звільнення з роботи живе у дикій природі й сам добуває їжу

Втратив майже все: чоловік після звільнення з роботи живе у дикій природі й сам добуває їжу

Неймовірну подорож, що розпочнеться 20 травня, він фільмуватиме для своїх 56 тисяч підписників у прямому ефірі.

39-річний Дейв Аттер з Істборну (Велика Британія) завжди любив природу та мандрівки, але після того, як торік втратив роботу й опинився в дуже скрутному фінансовому становищі, перетворив своє хобі на постійну професію, й став тревел-блогером. Подробицями свого життя він ділиться на сторінці у TikTok.

Нещодавно Аттер наважився на новий експеримент — чоловік спробує вижити у дикій природі, долаючи 600-мильний маршрут по Шотландії зі своїм собакою Ніко, самостійно добуваючи їжу. Неймовірну подорож, що розпочнеться 20 травня, він фільмуватиме для 56 тисяч підписників у прямому ефірі.

"Вирішив наважитись на цю пригоду після того, як мене звільнили з посади декоратора. Грошей не було, і я втратив майже все. Оскільки завжди любив подорожувати, то почав шукати бренди для реклами, з якими можна було б співпрацювати. Зараз приймаю пропозиції, бо вже маю мільйони переглядів на своїй сторінці. Це лише доводить, що все, через що ти проходиш у житті, можна перетворити на позитив", — розповідає мандрівник в інтерв’ю Daily Record.

Дейву також дуже подобається ламати стереотипи. Його пес Ніко, хоч і належить до породи чау-чау, що вважається лінивою, також дуже любить ходити з господарем у походи на сотні миль.

"Ніко хотів гуляти на свіжому повітрі, навіть коли був цуценям. Зараз йому дев’ять років, але люди думають, що лише два, бо його переповняє енергія. За чотири дні він пройшов зі мною 100 миль", — додає Дейв.

Блогер хоче довести людям, як за допомогою наполегливості, старанності та силі волі вижити в скрутній ситуації, коли в багатьох у відчаї опускаються руки.

"Я не знаю, скільки часу для цього знадобиться, але ми йдемо до мети, і будемо йти далі, поки не завершимо свою мандрівку!" — зазначив Дейв Аттер.

Дейв Аттер живе у дикій природі
Фото: TikTok
Дейв Аттер живе у дикій природі
Фото: TikTok

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 30-річна Дагмара Кедзерська з Манчестера (Велика Британія) розповіла, як за 50 фунтів стерлінгів (майже 2,5 тис. грн) літала до Мілану, що в Італії, аби насолодитися піцою та Aperol. За словами дівчини, це було вигідніше, ніж провести один день у Лондоні.

А 29-річна Шеннон Лейн проміняла свою лондонську квартиру на 9-метровий вузькофюзеляжний човен. Дівчина каже, що почувається набагато щасливішою, "живучи на воді", окрім того, вона щомісяця економить близько 750 доларів (майже 30 тис. грн) на оренді. Детальніше про свій досвід британка розповідає на сторінці у TikTok.

Теги по теме
Туризм увольнение
Источник материала
Поделиться сюжетом