2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жінка закохалась у донора сперми, який допоміг їй завагітніти, й створила з ним сім'ю
Жінка закохалась у донора сперми, який допоміг їй завагітніти, й створила з ним сім'ю

Жінка закохалась у донора сперми, який допоміг їй завагітніти, й створила з ним сім'ю

Кармел Руголіно витратила 300 000 доларів, перш ніж стала матір'ю для своїх двох синів, яким зараз 8 та 13 років.

У 58-річної Кармел Руголіно з Мельбурна (Австралія) був нетиповий та складний шлях до материнства. Після того, як її лікар-репродуктолог повідомив, що можна починати процедуру ЕКЗ, жінка звернулася до свого давнього друга з несподіваним проханням — стати донором сперми, а потім закохалась у нього. Про цю історію пише видання ABC.

"Цей колега — мій добрий друг. Я сказала, що він буде чудовим батьком, і у мене немає жодних вимог — не проситиму грошей чи чогось іншого, окрім того, щоб він був у житті дітей, якщо захоче", — розповідає Руголіно.

Однак Кармел не передбачала, що попереду довгий і виснажливий шлях. Їй знадобилося майже 30 циклів ЕКЗ, чотири донори яйцеклітин й величезна сума в 300 000 доларів, перш ніж вона стала матір'ю для своїх двох синів, яким зараз 8 та 13 років.

Жінка навіть не думала, що закохається у свого донора сперми. Їхні стосунки переросли з дружніх на романтичні під час відпустки в Південній Америці. Незабаром після мандрівки чоловік запропонував їй переїхати до Мельбурна та спробувати завагітніти як пара.

Кармел Руголіно закохалась у донора сперми
Фото: Supplied

Однак ці стосунки не витримали випробувань — подружжя розлучилося під час карантину. Попри розставання, Кармел та її колишній партнер підтримують дружні стосунки заради дітей.

Оглядаючись назад, жінка рада, що пройшла цей шлях та пережила усі труднощі.

"Я не шкодую, тому що у мене є це неймовірне диво — двоє дітей. Мама і тато люблять їх", — каже австралійка.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 31-річна Рейчел Бейлі роками годувала грудьми свого 30-річного чоловіка Олександра зі штату Флорида (США). Подружжя навіть розглядало можливість завести четверту дитину, щоб продовжити цей незвичний зв'язок.

Крім того, 86-річний Чжоу Гілінь узаконив свої стосунки з 81-річною Ян Сюгуй, яка була його першим коханням. З моменту останньої зустрічі пари минуло 60 років. Возз'єднатися та відновити романтичні стосунки закоханим вдалося лише після смерті їхніх попередніх партнерів.

Теги по теме
Дети беременность
Источник материала
Поделиться сюжетом