19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Злякався покарання: росіянин зґвалтував та вбив 17-річну дівчину на Луганщині, – ЗМІ
Злякався покарання: росіянин зґвалтував та вбив 17-річну дівчину на Луганщині, – ЗМІ

Злякався покарання: росіянин зґвалтував та вбив 17-річну дівчину на Луганщині, – ЗМІ

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зазначимо, що подібні випадки на окупованих територіях трапляються дедалі частіше.

Зґвалтував та вбив неповнолітню

За даними російських ЗМІ, уродженець Володимирської області країни-агресорки зґвалтував та вбив 17-річну дівчину в окупованій "лнр". Так, кілька днів тому в окупованих Ровеньках на Луганщині зникла 17-річна місцева мешканка.

Вже незабаром, а саме 4 травня, тіло дівчини вдалося знайти у лісосмузі у селищі Дзержинський. Згодом громадянина Росії затримали за підозрою у вбивстві дівчини. Ним виявився 33-річний Андрій Курбасов.

Як повідомило джерело, чоловік зізнався, що зґвалтував дівчину в машині, а потім, злякавшись, що його зловлять, ударив її ножем у серце. Тіло підлітка Курбасов закопав і обклав камінням,
– йдеться у повідомленні.

Росія здійснює геноцид на окупованій Луганщині

  • Росія на окупованих українських територіях чинить справжній геноцид. Окупаційна влада у Луганській області почала відбирати у батьків новонароджених дітей, якщо у батька або матері немає паспорта Росії. У ISW зазначили: якщо це правда, то ці дії мають ознаки геноциду.
  • Це порушує Конвенцію про запобігання злочину геноциду та покарання за нього. У окремій статті зазначено, що "заходи, спрямовані на запобігання народжуваності всередині групи", – це геноцид.
  • Очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор пояснив, що із 6 травня батьки мають підтвердити громадянство Росії (хоча б в одного з них) для виписки з пологового будинку матері з новонародженим. Інакше окупаційна "влада" відбере дитину.
Теги по теме
Оккупированные территории
Источник материала
Поделиться сюжетом