20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Акторка Хіларі Дафф вчетверте стала мамою
Акторка Хіларі Дафф вчетверте стала мамою

Акторка Хіларі Дафф вчетверте стала мамою

Американська акторка та співачка Хіларі Дафф вчетверте стала мамою. У артистки та її чоловіка, музиканта гурту The Come Clean Меттью Коме народилася друга дочка, яку назвали Таунс Мідоу Бейр. Дівчинка з'явилася на світ 5 травня. Пологи Дафф пройшли у воді в домашній обстановці та під наглядом лікарів. Радісною новиною Хіларі поділилася в Instagram, опублікувавши знімки з новонародженою, яку тримає на руках.

- Таунсі Мідоу Бейр, тепер ми знаємо, чому вона змушувала нас чекати так довго... Вона вдосконалювала ці щічки! Я мріяла потримати тебе у своїх обіймах кілька місяців, і останні 5 днів, протягом яких ми знайомилися з тобою, дивилися на тебе і вдихали твій запах, були миттєвими чарами чарівництва. Ми всі любимо тебе, начебто ти була тут увесь цей час, красуне, - зауважила зірка у соцмережах.

Закохані вже виховують трьох дітей: спільну дочку Мей Джеймс, а також доньку актриси Бенкс та сина Луку від першого шлюбу з хокеїстом Майком Комрі. З Комрі Хіларі прожила шість років і розлучилася у 2014 році.

Хіларі Дафф 36 років. Вона здобула популярність завдяки серіалу каналу Disney Channel "Ліззі Магуайєр" і знають Дафф саме з цієї роботи. Зараз Хіларі позиціонує себе як співачка поп-рок та денс-поп жанру, письменниця, бізнес-леді, дизайнер одягу та парфумів. З 2014 до 2021 року актриса знімалася в серіалі "Юна", а також виступала в ролі виконавчого продюсера фільмів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Источник материала
Поделиться сюжетом