19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Аня Тейлор-Джой у металевій мінісукні позувала на фотоколі "Фуріоса"
Аня Тейлор-Джой у металевій мінісукні позувала на фотоколі "Фуріоса"

Аня Тейлор-Джой у металевій мінісукні позувала на фотоколі "Фуріоса"

Аня Тейлор-Джой часто вражає шанувальників своїми оригінальними образами. Актриса знялася в шикарній фотосесії в Мексиці.

Хоча знаменита акторка і модель Аня Тейлор-Джой пропустила Met Gala 2024 року, вона все одно змусила про себе говорити, позуючи в доволі футуристичному образі для просування фільму "Фуріоса: Сага про Божевільного Макса", повідомляє Page Six.

28-річна зірка вразила уяву прихильників своєю міні-сукнею Balmain у стилі обладунків, повністю виготовленою з металу, під час фотосесії для фільму, що проходили в Мехіко.

Аня Тейлор-Джой у Мехіко
Фото: Getty Images

Тейлор-Джой в Instagram показала, як вона одягає свою неймовірну срібну сукню. "Мій перший візит до Мексики...". Спасибі за любов!", — підписала пост зірка. У ролику під композицію "Como la Flor" Селени, акторка одягає металеві деталі сукні, що складається з двох частин. Неймовірне вбрання, прикрашене металевими трояндами, облягає витончену фігуру актриси.

Зірка "Меню" уклала волосся в пучок, залишивши кілька вільних пасом, нанесла на губи яскраво-червону помаду і зробила довгий манікюр у рожевих тонах. Вона відмовилася від прикрас, дозволивши своїй металевій сукні говорити за себе. Свій фантастичний образ Аня Тейлор-Джой додала прозорими босоніжками на високих підборах.

Раніше, 3 травня, повідомлялося, що Аня Тейлор-Джой прийшла на прем'єру "Фуріоси" в колючій сукні від Пако Рабана. Актриса обрала вінтажний образ 1996 року.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом