20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Денне світло 24 години на добу: жінка розповіла про життя поблизу Північного полюса
Денне світло 24 години на добу: жінка розповіла про життя поблизу Північного полюса

Денне світло 24 години на добу: жінка розповіла про життя поблизу Північного полюса

Сесілія Бломдал стала зіркою соцмереж, показуючи життя на віддаленому острові. Цього разу авторка контенту поділилася своїми секретами сну при денному світлі.

34-річна Сесілія Бломдал зі Швеції наразі мешкає на архіпелазі Шпіцберген у місті Лонгйір, що розташоване за полярним колом. Залежно від пори року жінка змушена терпіти денне світло 24 години на добу 7 днів на тиждень. Вона часто показує життя поблизу Північного полюса на своєму каналі YouTube-каналі.

Сесілія вирішила перебратися на архіпелаг 2015 року. Вона працювала в ресторані та знімала контент для свого каналу. Зараз жінка живе в хатині з видом на фіорд разом зі своїм партнером Крістофером і собакою Грімом.

В одному зі своїх останніх роликів Сесілія дає поради, як заснути поки сонце все ще світить. Вона є великою прихильницею скандинавського методу сну, за якого у пари є власні ковдри, а не одна спільна. Жінка також радить людям "освіжати" свої покривала перед сном. Вона думає, що це допомагає їй заснути.

Жінка стояла на вулиці, коли сонце світило о 19:30 вечора
Фото: YouTube

У ролику Сесілія стояла на вулиці, коли сонце світило о 19:30 вечора, і розповідала, як вона зазвичай готується до сну при денному світлі.

"Попри те, що вже вечір, я розвішую свої простирадла, щоб провітрити, бо насувається сильна сніжна буря. Ви бачили, як я дістаю підковдру, щоб повісити її на поручні в будь-яку погоду і в будь-яку пору року: посеред темної полярної ночі, морозного зимового дня або при яскравому сонці в Полярний день. Я ніколи не втрачаю можливості освіжити свої простирадла", — каже вона.

Сесілія є великою прихильницею скандинавського методу сну
Фото: YouTube

За словами Сесілії, попри те, що люди дивуються з приводу того, що їхня улюблена ковдра може опинитися на вулиці в сніжну бурю, у Швеції це звичайна практика.

"Так завжди робила моя мама, я пам'ятаю, як вона завжди діставала наші підковдри. Ми жили трохи за містом, у сільській місцевості, тому вона вішала їх на вулиці. Мороз допомагає природним чином дезінфікувати і дезодорувати ковдру, усуваючи будь-які залишкові запахи і бактерії".

Жінка додала, що це також збільшує термін служби ковдри.

Раніше Фокус повідомляв, що улюблене місце туристів перетворилося на місто-привид. У пустелі розташоване поселення, жителі якого останніми роками страждають через постійні потоки пилу і висихання солоного озера. Люди бояться за своє здоров'я та здоров'я рідних.

Також стало відомо, що на давньоримських руїнах знайшли таємничий фіолетовий камінь. Провідний археолог Френк Джикко заявив, що знахідка мала міжнародне значення. Рідкісну фарбу, виготовлену з раковин равликів для одягу римської еліти майже 2000 років тому, було виявлено в крикетному клубі.

Теги по теме
прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом