19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дівчина Леонардо Ді Капріо відвідала Met Gala 2024
Дівчина Леонардо Ді Капріо відвідала Met Gala 2024

Дівчина Леонардо Ді Капріо відвідала Met Gala 2024

Цього року темою балу стала "Сплячі красуні: пробудження моди". Вітторія Черетті зʼявилася без Лео, обравши для появи ефектну сукню ALAÏA.

25-річна італійська супермодель Вітторія Черетті відвідала щорічний бал Інституту костюма Met Gala 2024. Знімками зірка подіумів ділиться у своєму Instagram.

У нью-йоркському Метрополітен-музеї дівчина 49-річного Леонардо Ді Капріо зʼявилася в молочній сукні ALAÏA. Вбрання Вітторії оголювало її спину та продемонструвало "хребет" з намиста. Волосся італійка уклала в пучок та зробила легкий макіяж. Зокрема, її сукню доповнювали масивні золоті браслети на руках.

Самого Ді Капріо цього дня поруч з коханою не було.

Вітторія Черетті

Про роман голлівудського актора з італійською зіркою подіумів стало відомо наприкінці літа 2023 року. Вітторія перед цим розлучилася з діджеєм Маттео Міллері, з яким була одружена з 2020 року.

Джерела розповідали: "Судячи з усього, їхній роман — це набагато більше, ніж просто мимохідь". До цього близько року зірці "Острова проклятих" приписували роман з іншою моделлю — Джіджі Хадід. А ще раніше Ді Капріо тривалий час був у стосунках з Каміллою Мороне.

Як повідомлялося, актор "божевільний" від нової коханої, яка, як і він, піклується про екологію. Наразі Лео зустрічається лише з Черетті, оскільки та має "всі якості, які він шукає в партнерці".

Леонардо Ді Капріо
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Вітторія Черетті та Леонардо Ді Капріо спровокували чутки про заручини.

Також Фокус писав про побачення Леонардо Ді Капріо та Вітторії Черетті.

Источник материала
Поделиться сюжетом