20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Китайський зоопарк пофарбував собак "під панду", бо не мав власних тварин для показу
Китайський зоопарк пофарбував собак "під панду", бо не мав власних тварин для показу

Китайський зоопарк пофарбував собак "під панду", бо не мав власних тварин для показу

Зоопарк Тайчжоу в Китаї вирішив представити панд для показу. Але оскільки власних тварин не мав, пофарував у біло-чорні кольори собак породи чау-чау. Після критики користувачів, адміністрація визнала, що не має справжніх панд для показу, але хотіли відкрити власну атракцію. Про це пише Unilad.

- Якщо ви шанувальник зоопарку, швидше за все, вам сподобається спостерігати за тваринами, яких ви зазвичай не побачите вдома чи у вашому районі. Швидше за все, вам не терпиться побачити екзотичних істот з далеких місць або тварин, з якими ви зазвичай зустрічаєтеся тільки в тому випадку, якщо виявились глибоко в дикій природі. Проте, відвідувачі зоопарку Тайчжоу в провінції Цзянсу, Китай, очевидно, «стоять у черзі», щоб побачити тварину, яку вони легко могли б побачити в цивілізації - просто вона виглядає трохи інакше, - йдеться у повідомленні.

1 травня зоопарк зібрав великі юрби шанувальників тварин, готуючись до відкриття нового атракціону. Коли в зоопарку показали тварин, відвідувачі побачили маленьких чотирилапих істот з білими мордочками та чорними плямами навколо очей і вух. Вони мало чим відрізняються від забарвлення панди. Єдине, ці істоти не були пандами. Насправді це були чау-чау, пофарбовані у біло-чорні кольори.

Собаки - родом із північного Китаю і були представлені у зоопарку, бо власники заявили, що у них немає справжніх панд, які можна було б показати відвідувачам. Власників звинуватили у стрижці та забарвленні собак, у жорстокому поводженні з тваринами. Проте представник зоопарку відповів на критику, зазначивши, що «люди також фарбують волосся».

У зоопарку зазначили, що це відкриття не завадило відвідувачам приходити до зоопарку, і люди, як і раніше, стікаються, щоб побачити маленьких панд-самозванців.

- Натуральний барвник можна використовувати для собак, якщо у них довга шерсть, - сказав представник звіринця.

  • У японському зоопарку Кобе Одзі, що знаходиться у місті Кобе, померла найстаріша гігантська панда Японії. Як повідомляється в адміністрації зоопарку, тварині було 28 років.
Теги по теме
Китай Животные
Источник материала
Поделиться сюжетом