20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Можна змінити долю на краще": астролог Влад Росс назвав сильний день у травні
"Можна змінити долю на краще": астролог Влад Росс назвав сильний день у травні

"Можна змінити долю на краще": астролог Влад Росс назвав сильний день у травні

8 травня о 6:22 за київським часом у сузір'ї Тельця настав останній весняний Молодик.

Що принесе Молодик кожному знаку зодіаку, розповів астролог Влад Росс.

"Травневий молодик наповнений сильним впливом Тельця. Світила будуть в оточенні ще трьох планет: Венери, Юпітера й Урана, які все ще йтимуть по Тельцю, висуваючи на перший план теми матеріальних і нематеріальних ресурсів і наших цінностей", - написав Влад Росс у Telegram.

Що потрібно зробити в Молодик у травні

Астролог зазначає, що Молодик - це формування нових планів і намірів, які ви будете реалізовувати в цьому місячному місяці. Перші два тижні після 8 травня 2024 року - це набір енергії, посилена робота і реалізація важливих планів (Місяць, що зростає).

"Молодик у Тельці зазвичай привертає нашу увагу до матеріального світу, особистих ресурсів і цінностей. Зараз буде важливо задуматися про те, які у вас є матеріальні потреби, чого ви конкретно потребуєте. У молодик можна складати плани щодо реалізації цих бажань і вже після молодика приступати до активних дій.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Молодик у Тельці може допомогти вам у тому, щоб підняти особистий ресурс, наприклад, це непоганий привід, щоб всерйоз зайнятися здоров'ям, правильним харчуванням, косметологією, поліпшенням загального самопочуття", - каже Влад Росс.

Поради в Молодик - як стати успішнішим

"Марс у знаку Овна буде тільки допомагати вам у ваших цілях у майбутньому місяці, тому що він дає імпульс і допомагає проявити ініціативу. До того ж Марс уже відокремився від з'єднання з Нептуном, який дещо розмивав активність, даючи їй невизначеність", - написав Росс.

Також Влад Росс зазначає, що точка молодика матиме кілька аспектів з'єднання Урана, Юпітера і Венери.

"Це положення говорить про важливість нових підходів у розв'язанні ваших питань, про необхідність щось розширити і збільшити у вашому матеріальному просторі, діючи дипломатично і спокійно, але водночас впроваджуючи щось абсолютно нове", - додав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом