20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Онук Алли Пугачової довів росіян до вереску своїм вчинком
Онук Алли Пугачової довів росіян до вереску своїм вчинком

Онук Алли Пугачової довів росіян до вереску своїм вчинком

Нікіта Пресняков показав, які ціни в кафе і ресторанах Нью-Йорка.

Онук легендарної російської співачки Алли Пугачової Нікіта Пресняков, який на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав із країни-окупанта жити до США, відправився до Нью-Йорка з друзями.

На своїй сторінці в соцмережах Нікіта здивувався високим цінам у закладах харчування.

Микита Пресняков здивувався високим цінам у кафе Нью-Йорка / фото: скрін instagram.com/npresnyakov/

Після публікації Преснякова, пропагандистські росЗМІ почали на всю сурмити, що онук примадонни бідує в США і багато чого не може собі дозволити. Але не варто їм радіти, здається, Нікіта зараз живе своє найкраще життя за межами країни-терористки.

Зовсім скоро Пресняков відіб'є всі свої витрати, адже вирушає в тур по США, про що він оголосив після успішного концерту в Лос-Анджелесі.

Хто такий Нікіта Пресняков?

Нікіта Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Крістіни Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Онук Алли Пугачової Нікіта Пресняков - останні новини

Зазначимо, Нікіта Пресняков сходив у гості до соліста гурту Little Big, якого визнано іноагентом у країні-терористці РФ. Пропагандистські росЗМІ одразу ж написали, що таким чином Нікіта Пресняков показав росіянам свою позицію щодо війни в Україні.

А також у Нікіти Преснякова трапилася панічна атака в США. Пресняков вирішив, що його хочуть убити. Такого висновку він дійшов, коли побачив на дверцятах свого авто гумову качку - причому, у відомому сенсі, у вбранні легендарного суперлиходія з коміксів Джокера.

Источник материала
Поделиться сюжетом