20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
До Джанкоя прибуває велика кількість вбитих і поранених військових, — Атеш
До Джанкоя прибуває велика кількість вбитих і поранених військових, — Атеш

До Джанкоя прибуває велика кількість вбитих і поранених військових, — Атеш

Партизани кажуть, що щодня також фіксують прибуття нових поїздів на територію тимчасово окупованого Криму з поповненням особового складу окупантів.

Партизанський рух "Атеш" фіксує прибуття великої кількості вбитих та поранених російських окупантів до тимчасово окупованого Джанкоя в Криму. Про це йдеться у повідомленні "Атеш" в Telegram у середу, 8 травня.

За даними партизанів, ліквідовані окупанти прибувають з Херсонського напрямку.

"Цікавий факт, на вокзалі ми помічаємо також масові перевезення поранених та 200-х з лівого берега окупованої Херсонщини", — повідомили в "Атеш".

Водночас агенти партизанського руху щодня фіксують прибуття нових поїздів з поповненням. Російські війська продовжують прибувати до Джанкоя.

"Російське військове керівництво продовжує відправляти мобілізованих на фронт, де СОУ їх зустрінуть та поповнять статистику втрат армії Росії", — додали в "Атеш".

Нагадаємо, 2 травня військово-політичний оглядач Олександр Коваленко підрахував, що у квітні Російська Федерація втратила 25 840 бійців. За його словами, це не рекордний показник, але "досить суттєвий".

7 травня начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук заявив, що Кримський міст залишається однією з головних цілей України. Наразі противник перекидає через незаконну переправу особовий склад і легку техніку. Якщо окупанти збільшать навантаження, то міст може завалитися.

Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом