19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Польща розпочала військові навчання зі США та країнами Балтії
Польща розпочала військові навчання зі США та країнами Балтії

Польща розпочала військові навчання зі США та країнами Балтії

7 травня стартували багатонаціональні навчання військово-повітряних сил Польщі, Сполучених Штатів та країн Балтії Astral Knight-24, що перекладається як "Зоряний лицар-24".

В Оперативному командуванні ЗС Польщі зазначили, що основною метою навчань є розширення інтеграції систем IAMD (інтегрована система протиповітряної та протиракетної оборони) та побудова архітектури управління і контролю в повітряній сфері.

Навчання передбачає інтеграцію багатонаціональних сил і засобів IAMD з одночасним виконанням навчань за сценаріями FTX (Field Training Exercise) та LVC (Live Virtual Constructive), тобто за сценаріями реальних навчань і віртуальної візуалізації у режимі реального часу.

У процесі планування та виконання завдань ключову роль відіграють офіцери 183-ї групи авіаційних операцій (AOG) та Центру повітряних операцій – командування авіаційного компонента (COP-DKP). Вони систематично здійснюють заходи щодо інтеграції взаємодоповняльних елементів, посилення оперативних можливостей та зміцнення міжособистісних зв’язків персоналу.

Джерело: Еспресо

Теги по теме
Евросоюз Польща
Источник материала
Поделиться сюжетом