20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Принцеса Беатріс несподівано з'явилася на вершині Емпайр-стейт-білдінг
Принцеса Беатріс несподівано з'явилася на вершині Емпайр-стейт-білдінг

Принцеса Беатріс несподівано з'явилася на вершині Емпайр-стейт-білдінг

Королівська особа знімає проєкт спільно з міжнародною освітньою організацією.

35-річна принцеса Беатріс несподівано відвідала Нью-Йорк, де розповідала про Емпайр-Стейт-білдінг (англ. Empire State Building), знімаючи проєкт у партнерстві з Outward Bound, пише Hello. Це міжнародна некомерційна організація освіти на свіжому повітрі, що об'єднує приблизно 40 шкіл і 200 тисяч учасників по всьому світу.

Для зйомок королівська особа обрала дуже зручний і стильний образ. На ній була куртка кольору хакі з поясом і золотими ґудзиками спереду і на кишенях "Guesna" від бренду Maje, чорна футболка і чорна атласна спідниця довжиною до гомілки. Традиційні туфлі-човники вона змінила на чорно-білі кеди "Cotton Pierre" від Veja.

Принцеса обійшлася мінімальним макіяжем, а волосся залишила розпущеним.

Принцеса Беатріс розповідає історію спорудження легендарної будівлі
Фото: Getty

На опублікованих фото Беатріс мало чим відрізняється від тисяч туристів, які щодня відвідують оглядовий майданчик 102-поверхового хмарочоса на П'ятій авеню на острові Мангеттен.

Наразі племінниця короля Великої Британії бере активну участь у громадському житті. Нещодавно вона відвідала Саудівську Аравію, щоб взяти участь у спеціальній зустрічі, організованій Всесвітнім економічним форумом. Пізніше Беатріс позувала для фотографії з Дімою Аль-Ях'єю, генеральним секретарем Організації цифрового співробітництва, і Вафою Алобайдат, засновницею жіночої мережі Playbook, на Всесвітньому економічному форумі в Ер-Ріяді.

Разом із нею в Ер-Ріяд літала і її 34-річна сестра, принцеса Євгенія.

Раніше Фокус писав, де люблять відпочивати принцеса Беатріс і Кейт Міддлтон.

Источник материала
Поделиться сюжетом