19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Цуценя гналось за авто хазяїв, які його покинули: найцікавіше сталося далі
Цуценя гналось за авто хазяїв, які його покинули: найцікавіше сталося далі

Цуценя гналось за авто хазяїв, які його покинули: найцікавіше сталося далі

Ймовірно, колишні власники хотіли відвезти собаку до притулку, але заклад того дня був зачиненим, тож вони залишили тварину напризволяще.

Чорна німецька вівчарка Фенікс відчайдушно намагалась наздогнати автомобіль своїх колишніх господарів, коли ті покидали її на стоянці для трейлерів Country Living у містечку Фресно (штат Каліфорнія, США). Відео, зняте камерами спостереження, змусило багатьох людей плакати, пише видання Daily Mail.

Помічниця менеджера трейлерного парку Патриція Гарві згадує, що пережила справжній жах, коли побачила запис, на якому Фенікс залишають на стоянці. Ймовірно, колишні власники хотіли відвезти цуценя до притулку, але заклад того дня був зачиненим, тож вони залишили її напризволяще.

Вівчарку залишили на стоянці
Фото: Daily Mail
Вівчарку залишили на стоянці
Фото: Daily Mail

Згодом цуценя потрапило до місцевого центру із захисту тварин. Його врятувала 33-річна Мередіт Гінціг-Хейз, лікарка швидкої допомоги та засновниця некомерційної організації Regional Deployed K9 Inc and Equine Rescue.

"Той ролик розриває серце, але я дізнаюсь про такі речі кожного дня в силу своєї роботи. Різниця тільки в тому, що у цьому випадку можна побачити все на власні очі. Відчувала, що мають врятувати цю собачку, попри все. Зараз уже знайшовся потенційний опікун, якщо Фенікс не зможе залишитися зі мною", — розповідає Гінціг-Хейз.

33-річна Мередіт Гінціг-Хейз обіймає собачку
Фото: Daily Mail

Жінка сподівається, що німецька вівчарка невдовзі зможе пройти спеціальне навчання й згодом стати собакою-терапевтом, щоб допомагати пацієнтам лікарень та хоспісів.

До речі, згідно із законодавством Каліфорнії, залишення тварини без нагляду вважається правопорушенням. Наразі цей випадок розслідує поліція.

Німецька вівчарка Фенікс
Фото: Daily Mail

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що у китайському зоопарку спалахнув скандал через собак породи чау-чау, яких пофарбували в панд, щоб не розчаровувати відвідувачів. Так званих "собак-панд" помістили у вольєр і демонстрували захопленій публіці щодня з 8 ранку до 5 вечора.

До того ж власниця золотистого ретривера Керол ДеБрюлер, яка керує розплідником "Золоті скарби" у Флориді (США), опублікувала у TikTok вірусне відео з цуценям неприродного лаймово-зеленого забарвлення. Песик народився особливим, тоді як решта його братів та сестер були очікуваного золотистого відтінку.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом