20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Китаї створили електричний клон Mini за $2500
У Китаї створили електричний клон Mini за $2500

У Китаї створили електричний клон Mini за $2500

Електромобіль Alma M-200 зовні дуже нагадує Mini Cooper. Бюджетна модель має запас ходу 140 км, а її оснащення включає діодні фари й камеру заднього огляду.

Китайська компанія Shandong Alma Technology Co випустила бюджетний електромобіль M-200. Він надійшов у продаж за ціною всього від 2500 доларів. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Двері багажника опускаються донизу
Фото: autoevolution.com

Дизайн Alma M-200 – до болі знайомий, адже він копіює британський Mini. Цікаво, що в якості зразка вибрали не сучасну модель, а класичний Austin Mini 1960 року та його заряджену версію Mini Cooper. У нього характерний силует із короткими звисами кузова, хромована решітка радіатора, круглі фари та вузькі ліхтарі. Навіть кришка багажника відкидається до низу, як у Mini.

Важливо Стильний дизайн і запас ходу 400 км: представлено компактний електрокросовер Mini (фото)

Хоча китайський електромобіль Alma M-200 і бюджетний, в салоні встановили цифрову панель приладів та сенсорний дисплей. Також є камера заднього виду та світлодіодна оптика.

У салоні встановлено сенсорний екран
Фото: autoevolution.com

Новий Alma M-200 має легкий склопластиковий кузов і оснащений скромним електромотором потужністю 2 к. с. (1,5 кВт). Запас ходу складає до 140 км, а зарядити батарею електрокара можна за 3 години. Цікаво, що сповільнюють автомобіль дискові гальма.

До речі, подібні електричні клони відомих моделей — не рідкість у Китаї. Там копіюють навіть Bugatti та Mercedes G-Class.

Також Фокус розповідав про найдешевший електрокросовер у Європі.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом