20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У стилі Need for Speed: який вигляд має найяскравіша Honda Civic 2024
У стилі Need for Speed: який вигляд має найяскравіша Honda Civic 2024

У стилі Need for Speed: який вигляд має найяскравіша Honda Civic 2024

Нова Honda Civic Type R Mugen отримала обвіс і антикрило, а в салоні встановили спортивні крісла. Заряджений хетчбек здатен розігнатися до 275 км/год.

У Honda Civic 2024 з’явилася цікава спортивна версія. Її створили в ательє Mugen, яке виконує тюнінг Honda із 70-х років. Про авто розповіли на його офіційному сайті.

Хетчбек отримав обвіс і антикрило

За основу взяли заряджений хетчбек Honda Civic Type R із 329-сильним 2,0-літровим турбомотором. Він здатен розігнатися до сотні за 5,4 с і розвинути 275 км/год. Двигун залишився стандартним, його лише доповнили новим вихлопом (це видно по широкій вихлопній трубі).

Важливо Прибулець із 80-х: виявлено 36-річну Honda Accord в новому стані (фото)

Японські тюнери залишаються вірними стилю 2000-х, який був популярний у грі Need for Speed. Нова Honda Civic Type R Mugen отримала карбонові обвіс, дифузор та антикрило, які покращили притискну силу на 25%. Ззаду звертають на себе нові ліхтарі. Також встановлені 19-дюймові литі диски від BBS.

Салон Honda Civic Type R Mugen оздоблено алькантарою та карбоном. Крім того, встановлені новий важіль КПП і спортивні крісла Recao, а пізніше запропонують нове кермо з вуглецевого волокна.

У салоні встановили спортивні крісла та замінили важіль КПП

Тюнінг Honda Civic Type R від Mugen обійдеться приблизно в 10 700 доларів. Крім того, є можливість замовити елементи тюнінг-кіта окремо. Приміром, колеса оцінили в 4400 доларів, антикрило – в 1980 доларів, а сидіння – в $1900.

До речі, недавно дебютували доступні електрокросовери Honda за 22 000 доларів.

Також Фокус розповідав про цікавий та нестандартний тюнінг Daewoo Lanos.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом