19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Уже алкоголічка": розкрилася моторошна правда про залежність зрадниці Тетяни Овсієнко
"Уже алкоголічка": розкрилася моторошна правда про залежність зрадниці Тетяни Овсієнко

"Уже алкоголічка": розкрилася моторошна правда про залежність зрадниці Тетяни Овсієнко

Сергій Дворцов заявив, що Тетяна Овсієнко має проблеми зі зловживанням алкоголем.

Нещодавно на шоу в Краснодарі путіністка Тетяна Овсієнко, яка народилася в Києві, але підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, ледь трималася на ногах.

Російський музичний продюсер Сергій Дворцов, у коментарі для росЗМІ, заявив, що, ймовірно, Овсієнко страждає на алкоголізм.

Також Дворцов сказав, що алкоголь погубив гарний голос співачки, але сама Тетяна все заперечує.

"Перед тим, як вийти на сцену, можна випити 50 грамів коньячку або віскі, в цьому нічого поганого. Навпаки, для прогрівання зв'язок корисно. Але якщо зловживати, то вся кар'єра може піти по одному місцю. Відповідно, тут я можу сказати, що просто Таня вже пристрастилася", - розповів продюсер.

Також Сергій передрік погане закінчення кар'єри співачки, яка і так уже не зможе повернути колишню популярність.

"Дай Бог, щоб вона не переросла з артистки вже в алкоголічку, тому що все-таки її хіти люблять, її слухають. Але це тільки поки народ просто не перестане ходити, а вона не почне спиватися, і її може чекати не дуже гарне майбутнє, закінчення її творчого життя... Я можу бути впевнений на 100%, що її виступ на корпоративі може коштувати не вище 600-700 тисяч рублів на сьогодні", - поділився продюсер.

Хто така Тетяна Овсієнко?

Тетяна Овсієнко - радянська і російська співачка, колишня учасниця групи Міраж (виступала під фонограму, записану М. Суханкіною). За національністю - українка, народилася в Києві. Внесена до бази "Миротворця" за свідоме багаторазове порушення державного кордону України, а також за незаконну гастрольну діяльність на території окупованого Росією Криму.

Тетяна Овсієнко - останні новини по темі

Як писав Главред, підписники Тетяни Овсієнко активно коментують зовнішній вигляд артистки. Деякі відзначили, що Тетяна Овсієнко стала зовсім несхожою на саму себе. У неї розпливлися риси обличчя і став дуже довгий рот.

А також у 2017 році до Тетяни Овсієнко повернувся з в'язниці наречений Олександр Меркулов. Чоловік просидів у колонії шість років. Коханий співачки отримав термін за замах на бізнесмена.

Источник материала
Поделиться сюжетом