19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Volkswagen презентував стильний автодім на базі Multivan
Volkswagen презентував стильний автодім на базі Multivan

Volkswagen презентував стильний автодім на базі Multivan

У салоні Volkswagen California встановили невелику кухню та розкладне ліжко. Дім на колесах пропонують у бензиновій, дизельній та гібридній модифікаціях.

Лінійку Volkswagen T7 2024 поповнила нова версія – кемпер California. Дім на колесах надійде в продаж із червня. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького автовиробника.

Дах авто піднімається, а з боків розкладаються тенти
Фото: Volkswagen

У основі California лежить мінівен Volkswagen Multivan T7. Автодім більший за попередника – сягає 5173 мм у довжину, 1941 мм у ширину та 1990 мм у висоту.

Важливо Презентовано новий Volkswagen ID.3 2024: як змінився популярний електрокар (фото)

Уперше він отримав двоє зсувних дверей з боків. Як і раніше, у Volkswagen піднімається дах (це робиться з допомогою електроприводу) для утворення додаткового спального місця, а з боків розкладаються тенти.

Volkswagen T7 California пропонують у бензиновій, дизельній та гібридній версіях
Фото: Volkswagen

У салоні встановлено індивідуальні крісла – їх може бути 4, 5 або 6. Їх можна розкласти в спальні місця. Також передбачена міні кухня із плитою, холодильником та раковиною.

У салоні розкладається ліжко
Фото: Volkswagen

У салоні додали підігрів сидінь та потужні розетки. Спеціальний 5,0-дюймовий планшет дозволяє контролювати низку функцій – наприклад, можна підняти дах, відрегулювати клімат чи перевірити остаток води в баку.

Кухню доповнено плиткою та раковиною
Фото: Volkswagen

Новий Volkswagen California пропонують із 2,0-літровим бензиновим турбомотором на 204 к. с., 150-сильним турбодизелем об’ємом 2,0 л, а також у новій плагін гібридній версії потужністю 245 к. с. У останньому випадку є повний привід та можна проїхати 40 км на електротязі.

До речі, недавно створили екстремальний позашляховий автодім на базі Volkswagen Crafter.

Також Фокус розповідав про розкішний дім на колесах зіркового боксера.

Источник материала
Поделиться сюжетом