20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ЗС РФ просунулися вглиб Красногорівки та біля Старомайорського: яка ситуація на фронті
ЗС РФ просунулися вглиб Красногорівки та біля Старомайорського: яка ситуація на фронті

ЗС РФ просунулися вглиб Красногорівки та біля Старомайорського: яка ситуація на фронті

Українські військові стримували окупантів у районах Красногорівки, Костянтинівки, Водяного на Урожайного. Біля Старомайорського, Роботиного та Вербового противник шість разів атакував позиції ЗСУ, розповіли в Генштабі.

Збройні сили Російської Федерації просунулися поблизу Старомайорського Донецької області. Також окупанти мали успіх у Красногорівці. Про це повідомили аналітики DeepState вранці 8 травня у своєму Telegram-каналі.

"Ворог просунувся біля Старомайорського та в Красногорівці", — йдеться у повідомленні.

Ситуація біля Старомайорського
Ситуація в Красногорівці

Ситуація на Новопавлівському напрямку: дані Генштабу ЗСУ

За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом 7 травня на Новопавлівському напрямку українські військові стримували Збройні сили Російської Федерації в районах Красногорівки, Костянтинівки, Водяного та Урожайного Донецької області. Там окупанти 11 разів намагалися прорвати українську оборону за підтримки авіації.

Ситуація на Оріхівському напрямку: що говорять в Генштабі ЗСУ

Протягом доби на Оріхівському напрямку російські військові шість разів атакували позиції українських бійців в районі Старомайорського Донецької області, Роботиного й північно-західніше Вербового Запорізької області.

Нагадаємо, 4 травня у Генштабі ЗСУ розповіли, що російські військові окупували Красногорівський вогнетривкий завод на Донбасі. Зокрема, противник встановив російський прапор на даху однієї споруди.

8 травня екссекретар РНБО, політичний та військовий діяч, генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос повідомив, що окупанти можуть розпочати прикордонні бої на Сумщині та Харківщині. За його словами, так ворог може відтягнути українські сили й засоби від інших ділянок фронту.

Источник материала
Поделиться сюжетом