20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чекаємо в Україні: SsangYong показав дешевий і практичний кросовер. Фото
Чекаємо в Україні: SsangYong показав дешевий і практичний кросовер. Фото

Чекаємо в Україні: SsangYong показав дешевий і практичний кросовер. Фото

Новий кросовер SsangYong Torres 2024 вийшов дешевим і дуже практичним автомобілем. Він може з'явитися в Україні, адже нещодавно корейські машини повернулися на наш ринок. Новий автомобіль показали на офіційних фото.

Деталі про машину повідомили на офіційному сайті компанії. Кросовер SsangYong Torres від KGM (нова назва бренду) – один із найпопулярніших автомобілів у лінійці. Його показали у оновленому вигляді.

Зовні майже нічого не змінилося. Хіба що попрацювали над дрібним декором. Але салон KGM Torres зовсім інший. Нова передня панель, центральна консоль і два великі монітори.

Новий SsangYong Torres оснащують бензиновим 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к.с. У разі встановлення заводського ГБО віддача складає 165 к.с. Ціна KGM Torres 2024 - від 20 800 доларів.

З 2024 року SsangYong змінив назву на KGM. Минулого літа корпоративний гігант KG Group взяв на себе керування виробником, усіма його потужностями та підрозділами, ставши єдиним власником.

Спочатку розглядали назву KG Mobility, яка вже фігурувала у ЗМІ. Але її зрештою визнали надто довгою. І це навіть без назви окремих моделей. Тож вирішили скоротити до трьох літер. Звичну емблему зберегли.

OBOZ.UA вже показував раніше новий бюджетний кросовер Renault із незвичайним дизайном.

Источник материала
Поделиться сюжетом