20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чоловік провалив співбесіду в перші п'ять хвилин: як йому це вдалося
Чоловік провалив співбесіду в перші п'ять хвилин: як йому це вдалося

Чоловік провалив співбесіду в перші п'ять хвилин: як йому це вдалося

Груба помилка не мала нічого спільного з його відповідями або презентацією під час співбесіди.

Здобувачі завжди мають бути уважними до запитань потенційного роботодавця під час співбесіди, але, на жаль для одного чоловіка, його недбала поведінка ще до фактичної співбесіди коштувала йому цієї можливості.

Як не дивно, груба помилка не мала нічого спільного з його відповідями чи презентацією під час співбесіди, натомість вона залежала від його взаємодії з однією важливою людиною - секретарем, повідомляє Mirror.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

У міру розвитку подій незначна, здавалося б, взаємодія виявилася ключовою - секретарем виявився менеджер із найму, який хотів оцінити ставлення кандидатів до всіх членів команди, а не тільки до тих, хто проводить із ними співбесіду.

Ділячись досвідом у популярному розділі Life Pro Tips на Reddit, менеджерка поскаржилася:

"Сьогодні кандидат провалив співбесіду в перші п'ять хвилин після того, як увійшов у будівлю. Він зневажливо поставився до адміністратора. Вона привіталася з ним, і він майже не дивився їй у вічі. Вона спробувала втягнути його в розмову. Знову ж таки, жодного зорового контакту і жодного інтересу до розмови з нею. Чого кандидат не розумів, то це того, що "секретарка" насправді була менеджером із найму", - розповіла рекрутерка.

Вона покликала його назад до конференц-зали і пояснила, що кожна людина в нашій команді цінна і гідна поваги. Через свою взаємодію з "секретарем" менеджер із найму не відчував, що він підходить. Спасибі за приділений час, але інтерв'ю закінчено.

"Будьте ласкаві з усіма, хто перебуває в будівлі", - підсумувала рекрутерка.

Источник материала
Поделиться сюжетом