20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Інсайдер розповів про стан онкохворої Кейт Міддлтон
Інсайдер розповів про стан онкохворої Кейт Міддлтон

Інсайдер розповів про стан онкохворої Кейт Міддлтон

На початку року монаршій персоні зробили операцію на черевній порожнині. Після цього майбутній королеві Великої Британії діагностували онкологію.

Кейт Міддлтон перебуває поза увагою громадськості під час лікування раку, але близьке до неї джерело розповідає, що є відчуття "позитивних емоцій" і "оптимістичного настрою". Про це пише People.

У цей час принц Вільям, майбутній король Великої Британії, був поруч зі своєю дружиною, відколи принцеса Уельська оголосила про діагноз 22 березня 2024.

"Вільям залишається позитивним для Кейт і дітей", — зізнається інсайдер.

Втім, теорії змови в соціальних мережах і чутки про стан здоров'я дружини після операції на черевній порожнині в січні викликали розчарування у Вільяма. За словами колишнього співробітника, син короля Чарльза ІІІ був "засмучений і розгніваний" гучними спекуляціями. Поки Кетрін не розповіла про свою боротьбу з раком, у мережі ходили чутки і про пластичну операцію, і про зради принца Вільяма.

Кейт Міддлтон та принц Вільям
Фото: Getty Images

Разом з цим принц Уельський відмовляється думати про найгірші сценарії.

"Кейт стане краще, і він хоче допомогти їй досягти цього", — додає джерело.

Поки що немає точної інформації про те, чи відвідає дружина принца Вільяма прийдешні королівські заходи, такі як Trooping the Color у червні 2024.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми
Фото: Getty

У лютому чоловік онкохворої Кейт Міддлтон також дізнався про онкологію свого батька, короля Чарльза ІІІ. Тому ці місяці стали особливо важкими для Вільяма, який намагається поєднати робочі обовʼязки та турботу про близьких людей.

Нагадаємо, за словами подруги Кейт Міддлтон, родина Уельських наразі "проходить через пекло".

Також Фокус писав про бажання Кейт Міддлтон помиритися з Меган Маркл.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом