20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кім Кетролл помічена на рідкісному побаченні з бойфрендом
Кім Кетролл помічена на рідкісному побаченні з бойфрендом

Кім Кетролл помічена на рідкісному побаченні з бойфрендом

Зірка культового серіалу "Секс і місто" зустрічається з Расселом Томасом з 2016 року. До цього вона тричі була одружена.

67-річна англо-канадська акторка Кім Кетролл помічена на рідкісному побаченні зі своїм бойфрендом. Про це пише Daily Mail.

Зірка серіалу "Секс і місто" трималася за руки зі своїм коханим Расселом Томасом, 53, у Лондоні. Пару помітили, коли вони виходили з магазину елітного одягу Balmain у Мейфері на Маунт-стріт.

Кетролл продемонструвала своє вишукане почуття стилю в світло-сірому елегантному блейзері та штанах кремового відтінку. Виконавиця ролі Саманти Джонс одягла ніжно-блакитну блузку, прикрашену гофрованим декольте.

Кім Кетролл та Рассел Томас

Доповнивши образ білими шкіряними туфлями та сонцезахисними окулярами, акторка помахала рукою фанатам, прогулюючись столицею Великої Британії.

Тим часом аудіоінженер BBC продемонстрував повністю чорний костюм, одягнувши піджак, штани та кросівки.

Як відомо, пара познайомилася у 2016 році після того, як Кім Кетролл записала есе про безсоння для програми BBC Radio 4 Woman's Hour. Після цього вони почали спілкуватися, а згодом зустрічатися.

Розмовляючи з The Times у червні 2023 року, Кім зізналася, що її попередні стосунки завжди були "інстинктивними", але "з Расселом це було насправді поступово".

Пандемія Covid "з’єднала їх разом" у "справжньому випробуванні" їхніх стосунків", але відтоді пара була нерозлучною, переїжджаючи між Нью-Йорком, Канадою та Лондоном.

Кім Кетролл та Рассел Томас
Фото: Getty Images

Зірка "Сексу і місто" раніше була одружена з актором Ларрі Девісом, проте їхній шлюб був анульований у 1979 році. Згодом Кетролл вийшла заміж за архітектора Андре Дж. Лісона, і їхній союз був офіційно розірваний у 1989 році. Третім чоловіком акторки став інженер Марк Левісон (1998-2004).

Нагадаємо, Кім Кетролл продемонструвала фігуру в тілесному боді.

Також Фокус писав про суму гонорару за повернення Кім Кетролл у "Секс і місто".

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом