20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Купа металобрухту: ЗСУ відбили штурм ЗС РФ снарядами дистанційного мінування
Купа металобрухту: ЗСУ відбили штурм ЗС РФ снарядами дистанційного мінування

Купа металобрухту: ЗСУ відбили штурм ЗС РФ снарядами дистанційного мінування

На опублікованих бійцями кадрах можна помітити, що окупанти намагаються захопити позиції Сил оборони важкою технікою, однак такий план був приречений на провал. Фахівці ЗСУ відбили наступ.

Українські захисники продовжують боротися з російськими окупантами на полі бою і використовують різні інструменти для того, щоб відбивати штурми ЗС РФ. Одним із прикладів поділилися бійці 40-ї окремої артилерійської бригади (ОАБр) на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах, які вдалося зняти розвідникам із 77-ї окремої аеромобільної бригади, можна побачити момент атаки з боку ЗС РФ. Вони за допомогою важкої техніки намагалися захопити нові території, які зараз утримують Сили оборони.

Водночас, їхній план був приречений на провал, адже фахівці дистанційного мінування 40-ї ОАБр розбили техніку противника. Для цього вони використовували снаряди 155-мм типу RAAM за допомогою САУ Krab.

Важливо Російська армія втратила 3000 танків з початку повномасштабної війни, – Oryx

"Від російського танка і БМП залишилася купа копченого металобрухту", — йдеться в повідомленні.

На відео також добре помітно, що після ударів по російській техніці за нею тягнеться "доріжка" з вогню, після чого вона перестає працювати і функціонувати. Це свідчить про успішність та ефективність атак фахівцями дистанційного мінування.

Нагадаємо, 9 травня повідомлялося, що "мангали" на російських танках не допомагають окупантам, адже FPV здатні вразити антидронні корпуси. На кадрах, які були опубліковані бійцями з бригади "Едельвейс", можна помітити, що БПЛА пробираються крізь складні залізні решітки, встановлені на російських танках, і таки досягають своєї мети.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины минирование
Источник материала
Поделиться сюжетом